torsdag 31 oktober 2013

Uppe i himmlen någonstanns

Hej, Olalalalalal det händer saker i mitt liv! Saker jag inte kan tala om innan det är klart men om allting blir som det ska så säger jag yiippiieee. 

Just nu sitter jag på planet mot Stockholm, och sedan byter vi till halmstad. Nu kööör vi, ha en toppen bra helg!!!  KramkramJW

onsdag 30 oktober 2013

Ponnyfer

Hej jag jobbar på volvo, jag har helt underbara arbetskamrater! Petter Eriksson och albin glas är jätte jätte snälla killar som jag älskar att jobba med!!!

Jag är superglad över att äntligen få gå på möte med cheeefen!!! JIPPI =)=)=)

Ladda ladda laddaaaaa! FH, FM, FM24, FH24! Älska mitt jobb <3!!!!

Svar på frågor nr 3 - Arbete och Utbildning

Vad är/var ditt favorit ämne i skolan? Mitt favorit ämne på gymnasiumet var nog Trucklektionerna. I högstadiet var det nog SO, A-pass (innebar att man fick plugga vad man ville=att jag skolkade det mesta tiden eller sov hahaha värt.. NAE!!) och sexualkunskap.

Vilket språk talar du/ skulle du vilja kunna? Jag kan lite spanska, franska och tyska. Sen kan jag såklart engelska och svenska. Några ord på turkiska också som jag lärt mig nu på Volvo utav Ahmed haha. Något språk jag skulle vilja kunna flytande är Turkiska.

Vad arbetar du med? Jag är på lite olika ställen beroende på vilka som är sjuk på vilka ställen. Men det jag gör är att jag lägger plåtar på en robot så typ Robotmontör kanske man kan säga, är även utbildad Truckförare, jobbar även då och då på ett rullande band fullt med lastbilshytter som kommer rullande och ska ha dörr och frontlucka på sig som jag monterar dit på tid samtidigt som hytten rör sig. Hur kul som helst!!!!

Vilket är ditt drömjobb? Jag jobbar på mitt dröm jobb nu...

Vill du ha ett jobb där du reser mycket? Helst inte men, beror på vad det handlar om, så länge jag trivs med det jag gör. Men jag skulle inte kunna vara typ flygvärdinna som flyger hit och dit bland olika länder heeeeeeeeela tiden eller typ lastbilchaffisar som åker lååång väga bland länder. Jag vill resa med måtta! Men trivs jag med det jag gör så är det en annan sak, då är det klart att det är okej :)

Sry för kvallan med google bilder alltihop.

tisdag 29 oktober 2013

Svar på frågor nr 2 - Underhållning

Vilken är den bästa drömmen du någonsin haft? Vet inte, en dröm kommer jag ihåg dagen efter sen är den glömd för mig typ.. hehe.

Vad skrattade du åt senast? Skrattade åt mina roliga jobb kollegor på jobbet!!

Spelar du något instrument? Tro de eller ej men trummor faktiskt, kan spela men gör det inte nu.

Vilken musik gillar du? Har du någon favoritlåt eller favoritartist? Looren, Britney Spears, Rihanna, Swedish House Mafia, David Guetta, Selena Gomez mm. Har flera.

Lyssnar du mest på radio eller musik som du själv väljer? MP3!!!!!!

Om du var tvungen att välja en bil som speglar vem du är, vilken skulle du välja? 
Volvo, BMW eller Mercedes utan tvekan.

Om du bara fick ta med dig en sak till en Öde ö vad skulle det vara? Tänkte först svara en häst, men tillslut skulle nog maten ta slut så då skulle jag vara tuvngen att göra hamburgare så det får nog bli MOBILEN!

Vilken talang skulle du ha velat födas med? Att kunna sjunga rå vackert hade ju varit något.

Hur länge har du varit vaken i sträck? 3 dagar tror jag är rekordet.

Vilken superhjälte är din favorit och varför? Bamse, 

Om du kunde byta namn för en dag, vad skulle du byta till? Något engelska snyggt namn.

Om någon (eller du själv) skrev en bok om ditt liv, vad skulle den heta? Never Give Up, life goes on

Vilken seriefigur var din favorit när du var barn? Bamse, för han var så snäll mot allt och alla.

Om du var ett djur, vilket djur skulle det vara och varför? En björn, stor och stark.

Om någon berättade för dig att du bara hade 9 minuter kvar att leva, vad skulle du göra under de nio minuterna? Tänka på allting jag varit med om i livet, tänka på min familj och mina hästar..

Knock, knock, knockin' on heaven's door

Jag finner inga ord hur jobbigt allting känns just nu. 
Du min fina bästa vän. Jag minns när vi hämtade dig som valp. Du växte upp med oss i familjen. Lärde dig nya saker, vissa mer roliga än andra saker. Du blev fort väldigt lydig och folk som hälsade på tyckte ofta om dig väldigt mycket. Vi blev som en familj och du blev som ett syskon för mig. Vi skapade ett relation mellan oss som var svårt att förstå hur tajt det egentligen blev.
Men det var underbart, så många gånger jag varit så ledsen och du tröstat mig. Hur ska jag någonsin kunna betala tillbaka det?.

Det är med en otroligt sorg i hjärtat som jag skriver det här. Vi har idag avlivat vår bordercollie hund Tess, hon blev 13 år gammal nästan 14. Anledningen var att hon var gammal men man såg också att vissa saker började att sluta fungera. Hon vart vinglig i bakbenen och balansen for som bort så ibland när hon gick någon dag innan vi tog bort henne så gick frambenen som vanligt medans bakbenen ibland svajade lite hit och lite dit. 
En hund som varit med mig igenom det mesta, stöttat och brytt sig om mig. Ursch att vara utan dig kommer inte bli lätt och det kommer framförallt bli väldigt ensamt. Du ska veta Tess att vi är så evigt tacksam att vi fick ha dig denna tid, fina hund. 


Goodnight my friend, it's time to sleep, my memories of you I will always keep
I Love You.

måndag 28 oktober 2013

Svar på frågor nr 1 - Utseende och Hälsa

Vad har du för klädstil? Är du en modeintresserad person?
Jag har nog en rätt normal klädstil som inte sticker ut så mycket men jag vill absolut förändra den till någonting jag trivs i mer. Just nu drar jag bara på det första plaggen jag ser eller får tagi i garderoben. Jag måste nog erkänna att jag inte riktigt är någon mode tjej rakt igenom kanske. Ogillar att shoppa, läser inte mode bloggar, har inte riktigt mode själv... hehe. Har ofta huvtröjor som passar till allt, jeans, leggings då och då, shorts ah you name it. Rätt vanligt stil har jag nog.

Vad gör du för att hålla dig i form och vara hälsosam?
Jag rider varje dag i veckan flera hästar, dricker LRs Aleo Vera dryck varje dag. Sedan tar jag promenader och far ut och joggar kanske 2 gånger i veckan.

Vilka egenskaper får du oftast komplimanger för?
Oftast är det folk som kommenterar hur snäll jag är. För jag är verkligen en väldigt snäll person som bryr sig om hur andra mår. Jag är väldigt noga med att inte såra andra människor. Sedan får jag ofta kommentarer om hur ruskigt glad tjej jag är oftast jämt :)

Vad tittar du först på hos en kille?
Det första jag fastnar för hos en kille är helt klart utseendet, sen kollar jag mycket på mogenheten. Men det spelar egentligen inte så mycket vad killen gör och vad han tycker om saker och ting för om jag faller för en kille så gillar jag ju det han gör osv. Men jag har inte lätt för att falla för någon, shit inte alls verkligen.

Tycker du träning är viktigt?
Träna är såååå viktigt för både kropp och sinne. Man blir så mycket gladare om man tränar, jag kan inte förstå hur folk bara förtär alkohol varje helg och bara sitter vid soffan och ser tv... nej det förstår inte jag mig på. Det är ju tom forskat och bevisat att kroppen mår bra utav att träna varje dag.

Skulle du säga att utseendet är viktigt?
Ja till viss del är det enormt viktigt. Det är iaf vad jag tycker.

söndag 27 oktober 2013

Slow Down

Helgen har gått fort och nu är det jobb imorgon.. buuu tänker många. JIPIIIIIEEEEEE tänker jag!! Sovmorgon, volvo is the best. Vill bara tacka för att jag har fått börja lära känna underbart folk på volvo. Folket... stämingen.. åh det gör mig så glad.

Ska vara 100% ärlig och säga att det är en lång väg att gå från att vara på botten och ta sig upp och älska sig själv och framförallt acceptera sig själv, att kunna stå vid spegeln och säga jag är bäst och verkligen mena det på insidan är verkligen svårt men inte fan ger jag upp för det. ALDRIG. Även om mina dagar är väldigt upp och ner. När jag joggar med musik eller är ute hos hästarna är gånger någonting gör mig glad, peppad och på bra humör, vilket gör det lättare att jobba med självförtroendet och självkänslan och det dåliga tankarna i hjärnan. 

Ett inlägg som helt klart rörde vid mitt hjärta var när Pernilla Larsson tog upp just punkten självförtroende. Tror inte jag är ensam om att röras vid pernillas texter. Keep up the good work Pernilla, super bra skrivet igen!! BESÖK PERNILLAS BLOGG OCH LÄS INLÄGGET DU OCKSÅ. Våga vägra känna er dåliga!

Måste tacka för en trevlig ponnyridning med roliga Emma ikväll! Blev en uteritt i skritt och trav ute i naturen. Ännu ett barn som är glad efter att ha ridit, älskar att se då människor i huvudtaget blir glada. Tack för mig, kramkramJW

Pappas fina hingst, Rango
Rango första till vänster, Zorax och Kingen i mitten som knappt syns. De tre hästarna min pappa har.

Min pappa och lillebror

fredag 25 oktober 2013

Helgen har börjat

Dagen har varit bra, Cupido har fått en förtjänad skritt tur runt byn och imorgon ska vi galoppera runt dalsjö även på söndag också.

Ikväll har det blivit en hemma mysig kväll, somnade i soffan vid sex och vaknade två timmar senare. Skönt och sova i min otroligt sköna soffa men inatt kommer det bli svårt att sova då jag varit vaken hela nätterna och jobbat. Har sett en action film nu som var bra som fasen.. riktigt jädra action film.
Drama, romantik, komedi och action filmer det är det bästa som finns.

Nu ska jag sätta på en film från swefilmer och sedan ska jag försöka sova innan kl två inatt iaf.
Imorgon blir det ridning, stan och fixa lite saker. Sedan hämtar pappa mig i stan och jag ska äta middag med dom och få träffa min lillebror. Ska bli jätte mysigt, bloggen läggs åt sidan och privat livet kommer fram. Hörs igen på söndag kväll. :) kramkramJW

Var även in i nya gallerian och höll inte på att hitta ut..

Mot Umeå city

Mot staden för lite behövlig fika och lite klädshopping men en kompis!! Länge sedan jag var i stan så extra kul att klä upp sig lite och bara gå omkring och pröva kläder med bästa vännen K. Mattsson, ha en bra och mysig fredag allihopa! Idag är det den 25, bästa dagen på hela månaden hehe.


Gomez levererar

Vaknat upp.. insett att nattveckan är slut fan... Nästa vecka är det EM som gäller på jobbet. Jag älskar nattveckorna! Jaja, käkat frukost i MIN fina nya soffa  och två fakturor är äntligen betalda sköööönaste känslan eveeer.

I onsdags hade jag en duktig ponnyridnings tjej här som ska börja ta lektioner en gång i veckan för mig riktigt spännande. Ska bli kul att se hur hon kan utvecklas. Igår fick Cupido en vilodag och under helgen kör vi stenhårt igen. :) Ut och långgaloppera och få upp flåset ordentligt blir det då.

Nästa vecka kl prick 12 varje dag kommer jag att svara på lite frågor dels för att ni ska få lära känna mig lite bättre för att det blir så mycket roligare att läsa då. Sen att jag tycker om att svara på frågor är en annan sak, det gör att man måste tänka efter och lär känna sig själv lite bättre. Måndagen den 28 Okt kommer handla om utseende och Hälsa missa inte det!




onsdag 23 oktober 2013

Min häst e bäst

Vaknat och käkat rostmackor medans jag sett ett avsnitt utav Pretty Little Liars som kommit ut.. Halloween avsnittet alltså. Gooood vad bra det var och hade det så mysigt i soffan under flera filtar. Gud låt mig jobba på Volvo för evigt....älskar det!

Nu ska jag starta en tvätt och vara en underbar hemmafru för några timmar sedan 19.00 har jag en barnridning självklart på Cupido som är så snäll.
Tror jag förresten hade bästa träningspasset hitintills igår med Cupido i ridhuset. Gick så fruktansvärt bra vilken häst jag har!!!!
Lång uppvärming och sedan en super bra övning. Ska försöka rita den i paint för er så ska ni få lite tips. Bjuder på den imorgon iaf. Det är en övning jag gör iaf 2gånger i veckan och den ger bra resultat. Hästarna blir mjuka och lyhörda samtidigt som det blir lite gymnastikhoppade.

Nu får ni lyssna på en goooding så ska jag dra. Vi hörs kramkramJW




tisdag 22 oktober 2013

Min balla mamma har klippt sig

Hur ball är hon inte som klipper av sig håret till kort kort? snyggt vart det här har ni henne.
kramkramJW

Mysmorgon

Hojjhojj!
Haft en underbart mysig morgon i soffan dock vaknade jag nyss så måste rappa på lite om jag vill hinna rida medans det är ljust. Ikväll blir det lugnt hemma, bara spendera tid med mina fina killar i stallet.

Förresten, jag är såååå sugen på att åka på föreläsningen med Jens Fredricsson!
Men såklart jobbar jag EM (14.30- 00.00) då så vi får se om det går att lösa.. han får man fan inte lyssna på varje dag så det kan vara värt ledighet. Vill ni dit så kan ni boka biljetter HÄR.
Några hundra lappar för att kolla och lyssna på kungen är ju ingenting!!!!! Mina två stora favoriter är just denna Jens Fredricsson men även Rolf-Göran Bengtsson.

Nu ska jag ut och trimma Cupido tror att det blir uppvärming på uteritt sedan avsluta med massor med bommar på backen i ridhuset. KramkramJW

måndag 21 oktober 2013

Respekt

Hatten av för Pernilla och det hon skrev om Alkohol.. VÅGAR DU AVSTÅ? Janii, det är nog många som inte törs avstå alkohol i samband med grupptryck. Men tyvärr är det nog inte den som är ett problem längre då den stora frågan istället blivit droger. Förjävligt är det rent utsagt!!

Pernillas inlägg hittar ni här
http://horseinspiration.blogg.se/2013/october/jag-och-relationen-till-livets-svara-fragor-del-1-alkoholen.html

söndag 20 oktober 2013

Film från träningen

Helgen träningar är över för denna månad! Längtar redan tills nästa. Äntligen märks det på träningen att vi kommer framåt, sånt gillas!! Idag hoppade vi en banan rätt stabilt utan att tjafsa med huvudet och bocka och andra busiga saker min 6åring får för sig ibland.
Erik tyckte han såg väldigt mycket finare och trevligare ut och det värmer ju att höra, kanske blir en riktig hopphäst ändå?
Nu väntas en hel del bomarbete, stutts, ut och långgaloppera runt dalsjö, klättra i backarna osv innan Erik kommer upp igen.

Käkat en väldigt god middag som min fina mamma gjorde och har nu landat i soffan helt död. Min nya älskade soffa som redan är en stor favorit från min sida hehe. Arslet vill verkligen aldrig upp utan man som fastnar.. mamma fick dra mig upp.. ska jag ta det positivt? Hur fan ska det annars gå om lurkarna där bak aldrig får komma ut? hm..... måste nog tänka över det här!! haha.

Nu ska jag byta om för nattjobb på Volvo, så håll i er för här kommer hästbruden!!!! Åh som jag längtat. Vi hörs imorgon kramkramJW


Time to write

Får en hel del melj, sms och facebook medelande från olika människor, det är väldigt olika åldrar, som undrar hur fasen jag orkar med hästarna varje jäkla dag? "Är det inte jobbigt?" "Blir du inte less?" "Har du någon gång viljat sluta på riktigt?" osv osv.

En sak kan jag säga er, att vara ridtjej är kämpigt, jobbigt, roligt, tungt men också bäst. Som i allting annat är saker och ting både roliga och mindre roliga. Vi hästtjejer spenderar mycket tid tillsammans med hästarna/hästen och vi skapar ett band mellan varandra som är svårt att riktigt förstå sig på. Det är så underbart härligt och det blir som en extra familjemedlem.
Många kommenterar ofta mig när jag rider och säger "Hur svårt kan det vara?" det är rätt skrattretande. Det krävs en otroligt balans för att kunna för det första sitta kvar på hästen, för det andra kräver det att du kan ha många bollar i luften samtidigt, sitt ner i sadeln, rak i ryggen, kolla upp vart du ska, sväng, driv med benen, häng med i takten osv osv osv. 

Sedan är det inte bara en sak man ska göra samtidigt och komma ihåg utan man ska samtidigt försöka övertyga och komma överens med hästen vilket inte alltid är så jädra lätt. Till skillnad från en motor som går precis som man vill när man vill vars man vill.

Hästar är tidskrävande och det är hårt arbete, sena kvällar och tidiga morgnar oavsett om du är sjuk eller inte. Samtidigt kostar det är jävla massa pengar också, OM DOM KUNDE BAJSA PENGAR? Det är de enda en häst inte gör. Kan någon snälla lära dom?!!!!!

hehe hoppas ni alla fått er en tankeställare, att ha häst är ingen lätt match eller livstil men jag har valt att ha dom här underbara djuren vilket innebär att jag lägger ner tid på dom också. Ska man göra någonting så varför inte satsa till 100%?
Jag väljer hästarna framför det mesta, dom är viktigt för mig och det är min hobby/sport som betyder otroligt mycket för mig.
Många frågar ofta mig, vill du hitta på något? bla bla bla.. osv. Men jag är ingen tjej som tycker om att hitta på så mycket det är kul nån gång ibland men annars är jag gärna hemma i soffan och går gärna ut till hästarna osv. Sån är jag, acceptera det!

Jag skulle aldrig palla med detta intresse om jag inte brinner för det som jag gör!!

Tjenamittbena

Ser ni vad jag ligger i? en.. en.. en SOFFAAA!! ..och gissa vems det är? wollaaaaaaaaaa! Såklart det är min alldeles egna. Det ryms säkert 8-10 personer i den, riktigt skön, snygg, stilren och helt freaking asm.  Nu saknas det bara att jag ska kunna laga en till maträtt än makaroner så är jag en köksidol tror jag.. hehe.

Spenderade hela gårdagskvällen i soffan. Rumpan ville liksom inte släppa taget om soffan för blev kvar där hela natten. Blev  sovpremiär i den då jag var så fruktansvärt trött igår och vips så sov jag.

Har ni tur kanske det kommer ut en film från båda dagarna ikväll? ; ) Idag är det träning igen för Erik Berggren som står på schema. Först longera Tornado och sedan ska jag nog försöka pula i mig lite lunch innan vi packar in Cupido i transporten för att fara iväg till Vännäs och hoppträna kring 15-tiden. KramkramJW

lördag 19 oktober 2013

Åka bil åka bil åka bil..

Träningen gick okej och nu åker vi mot Skellefteå för att hämta min fina soffa, hemma sent ikväll igen! KramkramJW


Nu mot Erik berggren hoppträning

Shiiihoow sitter och kastar i mig en hemmagjord pizza med makrill och keso, mums! Nu åker vi mot Erik hoppträning i vännäs, sedan klockan 4 ska vi vara och hämta min allra första egna stora soffa jag ska ha när jag flyttar hemifrån wiiiiie!! Blir lite stressigt men vad gör man inte för en soffa..... Vi hörs kramkramJW

onsdag 16 oktober 2013

Bryta ihop och komma igen, det är så man brukar säga va?

Fick migrän imorse, när jag gick upp såg jag knappt någonting. Ursch det är så jävla otäckt när det blir sådär och folk som inte vet hur det är att ha migrän kan inte ha förståelse för det heller.
Det gör ont i huvudet och det känns som att huvudet är påväg att sprängas och man blir jävligt känslig för allt ljud och ljus. Iaf så ringde jag Lernia och sa precis som det var. Åh jag som absolut inte vill vara sjuk för jag älskar ju jobbet jag har.. buhuhuhuh.

Skulle kunna tänka mig att jobba på Volvo hela min framtid, bra lön, bra människor och ett ställe där jag faktiskt storm trivs.

Som ni alla nu kanske vet, så läggs Monteringen ner i Umeå. Den flyttar till Göteborg istället och det innebär att alla 450 anställda via Lernia (som jag är) varslas därifrån och 50 stycken från Volvo varslas eller vad man ska kalla det för.
Suttit 2 timmar vid datorn och sökt på google efter industri företag jag skulle kunna lämna in ansökan till....

Jaja nu har jag tagit några tabletter och ska försöka lägga mig och sova hela kvällen så att jag kan gå till Volvo imorgon så ställer väckaren på 04.15.

Ha även anmällt till Skellefteå hur smart nu det var, men funderar på om jag ens ska åka. Är det viktigare att tävla, än att ha pengar kvar till att flytta hemifrån/ betala hyra för att bo hemma? Jag vet inte riktigt samtidigt vet jag hur mycket jag brinner för allt det här men att spara en tävling till en hel säsong nästa år skulle nog ändå varit helt okej. Då kan vi träna upp oss och bara spara pengar till Erik Berggren träningar istället... Jaja vi får se, det är möjligt att avanmäla tills på fredag så ska ta ett beslut imorgon om jag ska tävla eller inte.



tisdag 15 oktober 2013

Ruskigt bra övning

Att tro att man är något

Jag tycker det är fruktansvärt hur många människor som låssas vara tuff på nätet eller överhuvudtaget bakom ett föremål. Mobiltelefon, internet sidor osv.

Jag avskyr folk som fryser ut andra eller folk som snackar så mycket skit att dom tillslut inte längre vet vem som dom har sagt vad till. Att måste trycka ner andra för att man själv har ett sådant fruktansvärt dåligt självförtroende att man inte tål att se andra lyckas.
Absolut ska man vara sig själv och stå för det man tycker och hur man är som person men man behöver inte lägga sig i allting som det görs mycket på nätet.

Tycker verkligen det är väldigt tråkigt och väldigt tragist att människor idag mobbar varandra hit och dit och både tjejer och killar går omkring och mår dåligt för att man fått en kommentar hur man ser ut eller vad man heter eller vad f*n det nu kan vara. Detta är inte acceptabelt och jag hoppas verkligen att alla ni som känner att jag fått med er här tar åt er.
#skickavidarenätkärlek

Kan ni bara sluta? Det är inte tufft, det ger ingen bättre satus åt något håll, och ingen mår bättre utav det. Så nu är vi positiva och tänker på våra egna liv och låter andra vara ifred.



Fler bilder från helgen

För att underhålla er läsare lite så här har ni fler bilder från helgen då Sabina och Sebastian fotade mig. Deras blogg hittar ni HÄR! I helgen är det Erik Berggren träning, nästa helg är det tävling i Skellefteå och helgen efter det far jag ner till Tylösand i skåne och träffa Marcus Schenkenberg!!!!!!! Kanske får ni se lite bilder då back on stage ;)

måndag 14 oktober 2013

Tankar

Just nu är det stopp och har inget att göra mer än att bara vänta på en jävligt skön Volvo stol..
Så tankarna springer iväg och jag kom just på att jag inte vet vad jag riktigt vill hålla på med.. fortsätta inom industri? Polis? Tullpolis? Ordningsvakt Securitas? osv? Vet inte vad jag vill än... Men vi ser väl vart det slutar. Nu slutar jag jobbet om mindre än en timme och ska in till stan och göra lite ärenden. KramkramJW

En bild ifrån helgen

Fler fina bilder kommer, togs över 1000 bilder. Allt tack vare Sebastian Nyström och Sabina Elisdahl, tusen tack kul som attan var det att vara modell.
Fin va? , min fina häst och nej läs INTE HAMBURGARE!!!!!!!!!... morr..

Helgen har gått snabbt och varit smärtfri, ingen huvudvärk shiiihow! Är på bästa jobbet nu :) min dator har helt pajjat ihop så därför har det inte blivit någon update.

Uppdaterar från mobilen just nu men tar ju ett år att publicera..

Tävlat i vårt egna ridhus, blivit privat fotograferad på gården och massa annat. Bilder och filmer kommer...  Nu jobb som gäller KramkramJW

lördag 12 oktober 2013

Tävling på g..

Hej på er allihopa, jag mår äntligen bättre och ser fram emot att åka till jobbet på måndag 05:48!!

Veterinär besöket igår gjorde för att min hund Tess blev lite väl snorig och harklig i halsen, så vi åkte in för att kolla upp henne. Hon har nu fått lite antibiotika och kommer förmodligen blir bra. Men hon är gammal så man ska nog inte förvänta sig så mycket. Hon lever så länge hon lever och så länge kroppen orkar, min älskade fina hund!!


Ikväll tänker jag tävla lite nere i ridhuset kring 16-17 tiden. Hoppas ni kommer få en bra helg, det känner jag på mig att jag kommer få iaf. Dagen har börjat med att se ett avsnitt utav ....

..just det! Världens bästa serie Anna Pihl..
De tre absolut bästa serierna jag sett är Pretty Little Liars, Anna Pihl och The Killing. Ha en fantastisk bra dag så hörs vi snart igen. Kika in imorgon kväll då bjuds det på film från ikväll!!
Nu käka en god frukost, umgås med Alexander som är på besök och självklart ge hästarna sin morgon frulle och morgon prommenix.