måndag 30 september 2013

Pluggeli plugg

Nu är jag så förbannade less på att jag hela tiden dröjer med det där körkortet... Köra bil kan jag utan problem men att lära mig teorin tar sån tid då jag har svårt att fokusera. 
Men nu ska jag banne mig plugga ihjäl mig så jag kan ta det där jädra körkortet någon gång!
Har ju inte bara ett körkort jag ska hinna ta innan jag blir gammal kärring hehe.

Nu har hela dagen gått och jag har hunnit sova och hunnit rida Cupido på en mysig uteritt. Blev hårdträning idag. Han gick så bra min kille!!! Även anmält till Hippo tävlingen idag, 1m första dagen och sedan 1m 110.

Även börjat ge honom kosttillskotten från LR, ska bli intressant vad det kan ge!!
Beställt hem underkläder från Ellos som verkligen behövs då jag ibland knappt hittar vart jag har mina längre hahah..ibland undrar jag vart alla tar vägen? Så var på tok på tiden att få lite nya.

Har inte tagit några bilder alls idag så får bli lite tomt på nya fräscha bild fronten, tar lite gamla istället! Kameran har jag fortfarande inte satt på laddning ... :p hur var det med att dröja på saker??? Hm...måste nog ta tag i det genast!

Här kommer en bra bild.. med bra text!.. hehe..
Åh så snyga,vill verkligen ha dessa! Visst var dom snygg?

söndag 29 september 2013

30 dagar kvar till flytt

Börjar räkna ner dagarna tills jag flyttar wiiihooo! Massor med bilder och sånt kommer när jag har flyttat in och möblerat klart allting. Nu är jag ombytt och färdig för natt jobb på volvo. Vi hörs!
 

Ge mig jeansen

Cupido är riden och stallet är färdigt för idag gick bra och blev en uteritt. Nu ska jag se lite avsnitt av Pretty little liars som jag inte sett på några veckor sedan sova någon timme innan jag ska till jobbet. Börjar 22.42 ikväll, nästa vecka jobbar jag natt så får en låång helg till helgen som kommer shiiihow.  Ska även ta tag i att anmäla till Skellefteå tävlingen ochUmeå hopptävlingen som är de 2 sista tävlingarna jag och Cupido ska tävla för detta år.

Förresten, jag som gillar Nellie Berntssons klädstil så bra hittade en sida där hon har samlat sina favorit plagg, hur bra som helst ju!!! http://nellieberntsson.mylovebasket.com/

Här är en bild på det orange jeansen jag vill ha, och bikinin och shortsen under som Nellie har på sig är så freaking jäääädra snygg. GE MIG.

Natt jobb ikväll

Hejsanhoppsan, godmorgon godmiddag eller godkväll..välj själv!
Vaknade för någon timme sedan och har städat rummet, och ska nu begemig ut till hästarna och rida. Måste beställa nya underkläder snart för dom håller fullkomligt på att ta slut... Tur att Bonprix och Ellos finns.

Vet ni en sak jag ändrat på. Jag som aldrig ville ha jeans förut =älskar jeans idag.. nu har jag till och med tänk beställa orange jeans som kan vara ganska snyggt om man matchar rätt.
Tur att min favorit Nellie har sån jädra bra klädstil så jag snor lite tips, tankar och ideér från henne hihi. Men seriöst. Vem kunde tro att JAG, Jennifer Wassermann skulle vilja ha orange jeans?!?!?!?!?! Har jag gått och blivit knäpp eller...

De senaste dagarna/ helgen har jag varit mycket med Alexander, ridit, och varit förbi stan på första gången på evigheter. Syns att nya små frasse gangsters håller på att odlas upp.. :p Stackars barn säger jag bara.

Igår var jag på en impuls bio för att umgås med bästa Hanna A innan hon åker tillbaka till Norge. Det var väldigt trevligt och roligt, har hur mycket godis som helst kvar efter igår. Någon som är godis sugen???..
Dunkade musik i bilen gjorde vi också och jag har fått en ny favorit låt. Konstig men så finurligt rolig låt.

Nu ska jag ut och rida Cupido, slänger in ett inlägg med låten om några timmar, så glöm inte att kika in då, kramkramJW



Undra om jag har Sveriges längsta armar?... hahah

TRUEEE

torsdag 26 september 2013

Så här såg jag ut idag

Lite volvo jobb (läs spelat kort) då det blev stopp från 11 tills vi slutade så vi spelade mest kort idag. Hur ball är inte det. Volvo levererar hahah. Red Cupido en sväng, skurade ur matlådor och har tagit en väl förtjänad lång mys dusch med mig själv och den lysande duschen!

Nu i säng och sova och kliva upp kvart i 4 för att åka mot lite jobb i 5 timmar, slutar 11 och ska in till stan och fixa lite saker innan jag ska hem och spendera kvällen med en mycket värefull person, helt enkelt världens bästa. Mys grillning i grillstugan, bio eller vad vi nu hittar på. Vi hörs, kramkramJW

Hatten av för en ponnyridare!

Kan vara den coolaste gladast tjejen jag någonsinn träffat, ur häftig ju!!

Hade en ponnyridning igår som fick mig att tänka till så mycket. Kom en jätte duktig tjej som kände ponnyridnings Maja, ni vet som brukar vara och ponnyrida hos mig...
Dock då jag inte har några ponnysar längre så heter det inte ponnyridning längre utan mera Barnridning.

Cupido fick gå iaf och gjorde verkligen den bästa han kunde ifrån sig. Tjejen som red, kom inte ihåg hennes namn då jag har rätt många som kommer och rider.. hehe jag och namn = inte ett stadigt förhållande :O  Tjejen red Cupido sååååååå bra och många funderingar gick igenom mitt huvud då hon red honom på ganska långa tyglar och han gick så djupt form med bra takt och dessutom var han nästan stadig på rakt spår. Tror att vingligheten lite beror på att jag balanserar upp honom lite dåligt faktiskt... Kul att se honom gå bra och vara så fin. Finns hopp shiiihooow!!!

Jag har tänkt på en sak, en viktigt sak som kan få mig jätte förbannad. Folk som inte kan vara glad för andra skull! Det gäller inte bara i ridningen. I vissa fall hade många säkert blivit lite arg när sånt här händer "ofta hon red bättre än vad jag själv rider honom?!?..." Men jag tänker precis tvärt om.. Gud vilken duktig tjej hon kan nog bli riktigt duktig. :) Nu var det ju inte så att han trampade in bakdelen under sig och hela kittet men ni förstår han gick som lugnt och super bra för att vara en ponnyridning och en ung oerfaren tjej som rider en svår unghäst hon aldrig suttit på tidigare.
Tror jag själv är lite för på honom ibland så han tappar takten och her upp skallen och tappar balansen och koncetrationen ibland osv.
Men tänk på det rid människor och människor i övigt, sluta sura för minsta lilla och försök ta lärdom av saker och ting istället. Var glad för andra skull istället för att visa avensjuka och frysa ut folk. Det är så jädra lågt utav er. Ursch för er!!! Med det säger jag godnatt. KramkramJW

tisdag 24 september 2013

Får bli en bilddag

Kom hem från jobbet och slumrade i min säng en stund innan jag sedan gick ut för att rida. Snälla Alexander kom förbi och var med mig en stund också. På bilden är min fina Cupido som jag tycker om så mycket om, dessutom det nya hööks täcket på sig som jag fick när jag fyllde år. :)

måndag 23 september 2013

söndag 22 september 2013

Helg resume

Helgen och veckan har varit super och jag har verkligen varit gladare än någonsinn. Så deså alla haters  mohahaha, känn på den!

Varit på jobbet som jag älskar spytt lite grann och varit halvsjuk, hästarna har blivit ridna och jag har gjort en massa skoj utan alkohol! Åkt bil och dunkar musik i massor. Njut av bilderna skriver från mobilen så det får duga då min dator är knasig och hänger sig. Vi hörs och ses!

Idag är det söndag och jag ska rida Cupido ut i skogen en sväng. Ska ringa hovslagaren och träffa Alexanders släkt. Spännande!!

Tavelsjö

Nyduschad och klar!!! Ska åka hem till Alex och träffa hans päron, nervös men det går säkert bra :)


Vi hörs senare, lägg märket till att vi har nog den coolaste duschen i hela sverige shiiihooow (överdrev lite men ändå!!) Tänk er att släcka ner toan också lyser hela duchen, rå mysigt ju!

tisdag 17 september 2013

Ett sista farväl kan vara jobbigt

Hejsan hoppsan, hörde ni läsare!! Tänkte visar er en väldigt gullig tjej!

Lilla Linn Lindeberg som blivit så stor, tiden går så fort.. Så duktig denna tjej blivit och nu har hon sålt sin b-ponny Apache. Shit vad mycket hon varit med om, jag vill också åka söderut med mina hästar och bara tävla och träna för duktiga tränare!! Väldigt avis på dig Linn hehe!

Hon har skrivit ett väldigt moget och fint inlägg och tagit sitt sista farväl av hennes b-ponny..
Inlägget hittar ni HÄR

Jag vill också lyckas så här bra, att få rida på gräsbanan i Strömsholm, att få tävla söderut och träna och hittar nya vänner och skapa mer i mitt  häst kontakt nät.. men jag ska ge Cupido tid att bli en riktigt stabil och fin häst så får vi ser hur långt vi tar oss, ska harva på på 110 115 tills det verkligen känns rätt både psykiskt och fysiskt för att debutera 120.

På bilden Linn till vänster och kändis Lotta till höger!

måndag 16 september 2013

Tidinställt

Hur snygga är inte dessa?!???!?!? 399:- från Nelly.com

Då var helgen över

Hejsan alla fina människor i världen! Hur mår ni?? Jag mår fin fint iaf, vilket strålande väder det blev idag, mums det gör en så glad!!!

Min dag igår slutade bra med film mys och tända ljus framför tvn och den började bra idag också. Sovmorgon och har städat hela huset inför att min moder och hennes sambo kommer hem idag om nån timme ifrån Prag där det har varit hela helgen. Fantastiskt skönt har det varit att ta hand om hela huset och hästarna alldeles själv. Längtar tills jag flyttar om 1 månad!

Denna vecka kommer bestå utav Körkorts läsning, hästträningar och sist men inte minst tävling på Söndag i Skellefteå, shiiiiihow. I helgen ska jag även börja sätta igång Tornado igen också, han ska nämligen få börja hoppa i November/December!!!!

Nu är det snart dags att göra mig i ordning för lite Volvo jobb kring 14 tiden, vi hörs imorgon!!!

Min fina Cupido, vi ska också någon dag tävla på Strömsholms gräsbana!!!.

söndag 15 september 2013

Erik Berggren träning

For på hoppträning kring 1 med Cupido för Erik, gick både bra och mindre bra. Första dagen ville Cupido gå i väldigt högform och inte alls jobba med ryggen så andra dagen ville Erik jag skulle rida med gramantygel och då gick det mycket mycket bättre. 
Fått bra tips hur jag ska gå vidare..ska även tävla den 22 (om 1 vecka) i Skellefteå! Kul kul, blir nog 1m 110cm tror jag. Då ska jag även passa på att träffa min fina gamla Hurran som bor där med Sandra... remember? :)

Haft mycket bra kvällar i helgen, mycket film och mycket tända ljus, jag klagar inteeeeeeee! Tack till er som gjort helgen bäst. Imorgon är det Volvo som gäller och självklart är jag taggad till tusen hehehehehehe men det är inte mitt knä ;(((((((( haha. Vi hörs imorgon!

Ps. Rip min dator! Ds.

KramkramJW




lördag 14 september 2013

Mot hoppträning

Nu drar jag och Cupido mot hoppträning för Erik Berggren, världens bästa Emil skjutsar mig så snäll som han är! Vi hörs ikväll!

fredag 13 september 2013

Hur fräna som helst

Leggings från D.M Retro, Ni hittar den här!

Så snygg, hur bra skulle inte denna sitta på min boddyyy! Gaaaaah! Dyr men snygg!
Ni hittar den här!

Hatten av för denna tjej

Grym tjej, fanns hennes blogg alldeles nyss och som jag läst, svårt att sluta läsa.
En stark tjej som kämpar var dag att leva med att ha förlorat hennes mamma, pappa och något syskon, 3 familjemedlemmar. Det går nog inte att känna som hon gör om du inte varit med om samma sak själv. Jag kan försöka sätta mig in i hur hon känner men anyway fy så hemskt!

Tycker hon är en fantastisk enastående tjej som är så positiv och har en ruskigt bra blogg. Jag lovar er det är farligt hur beroende man blir utav att vilja kolla in hennes blogg en gång till... bara en gång till...

Det är sjukt hur vi människor kan bråka, vara avensjuka på varandra, på vad vi har eller hur vi ser ut, vara pisst of för hur ens kropp ser ut, vilka misstag man gjort eller helt enkelt kanske vara ledsen för hur dåligt resultat man fick i skolan.... Tänk att mista någon? Någon du verkligen älskar och vill ha vid sidan av dig hela  livet också bara släpper den människan taget om jorden och försvinner för evigt? Familjen? Den som alltid ska finnas där för en och man ska hjälpas åt och finnas för varandra?  Nej ursch jag kan inte tänka mig hur mycket denna tjej ska ha kämpat.
Hennes familj skulle varit stolt över henne och det är jag säker på att dom är där uppe.

Så kom igen allihopa, var glada över det ni har och var glad för den ni är!!. Ingen kan ta ifrån er att ni är bäst på att vara er själva. Ingen vet hur man kan vara Jennifer Wassermann bättre än vad jag vet. Come on guys! Ni är fina som ni är, be proud of what you are and who you are!

Klicka HÄR för att komma till Juliahs blogg!

torsdag 12 september 2013

Dom finaste

Efter en lugn och skön kväll med en nyduschad cheeeyyy så åker jag nu mot Volvo för lite nattjobb shiiihoow!

Tornado har fått en 2,7km promenad, på joggning och skritt på asfalt, Cupido fick hoppa lite i ridhuset inför Erik Berggren i helgen. Gick väl sådär han var så himla pigg och stökig idag men det har jag förståelse för om han stått 3 dagar, knät kändes okej när jag red. Känner ju av men det gör inte livshotande ont heheh..

Förresten kan jag bara varna er läsare att under morgondagen kommer många inlägg publiceras!!.

Här sitter jag alldeles nyduschad, lyste på toan slocknade bara tur att vi har en sådan modern dusch som lyser hehe, skjussen till volvo kommer om ca 20min så nu är det bara att raska på. Ni får ha de så bra inatt alla läsare. 
Statistiken bara levererar och levererar, helt sjukt att hela 501 stycken har kollat in min blogg idag!
Fantastiskt roligt, bara hälften kvar till 1000 stycken som är mitt mål innan det här året är slut.
Det skulle vara så himla skojjsigt! KramkramJW