fredag 30 augusti 2013

Gissa vad som händer nästa helg?

Som rubriken säger åker jag bort hela nästa helg. Säger den här bilden er något?... Ni får en ledtråd utav mig. Säger bara 3 bokstäver ; ) Ska iaf bli super skoj, äventyr är alltid kul!

Myspys

Ridit min fina och packat inför Jönköpingsresan, nu tar bloggen en liten paus tills jag är tillbaka på söndag kväll, vi hörs. KramkramJW


Jönköpings helg

Just kommit hem från Volvo och det var sista jobbdagen denna vecka. SKÖNT! Det som är synd var att jag trivdes så bra med natt men varje vecka så byts det ju. Skulle lätt kunna jobba natt heltid. Nästa vecka ska jag ställa om dygnet för Eftermiddags jobb 14.30 till 00.00.

Har en intressant ska som kommer upp i nästa inlägg! Förstår att ni blir nyfikna nu ;) ...

I helgen drar jag till Jönköping med bästa LR gänget och ska fira min födelsedag där nere. Ska på ett mini konvent och även få träffa Ola Wallström och förmodligen även hans fru Annette Wallström, som föreläser om allt möjligt. Hur vår hjärna tänker, hur man kan tänka positivt, varför vi ska göra de ena och det andra osv. Jätte jätte bra. Är smått taggad faktiskt, shiiihooow!
Ola Wallströms hemsida hittar ni HÄR!

Nu ska jag försöka få lite sömn, ha en bra morgon allihopa!
Förresten så ligger min kamera på laddning nu äntligen,visste inte vart min kamera höll hus men det verkar ha hittar hem nu! Så inom kort bjuder jag på dagliga bilder istället för arkiv bilder. Vi hörs kramkramJW!


torsdag 29 augusti 2013

Outfits

Hejsan, snabbt inlägg ska snart dra mot jobbet! Väntar på att Mattias ska komma och hämta upp mig om några minutos! Imorgon kommer spännande information, så kika in då!

Jag har funderat kring mina kläder och bestämt mig för att köpa in lite nytt när det finns pengar som kan gå till det. Här kommer lite tjuvkik på stilen jag vill ha..!! Fått inspration från Nelly Berntsson och från Pertty Little Liars serien. KramkramJW


Cupido fick en ordentligt pass i ridhuset ikväll, gick riktigt bra, markarbete med mycket bommar och en stuts linje. La ner mycket tid på att avsluta bra och att verkligen få honom att jobba med bakdelen. Han behöver mer muskler bak men det kommer det kommer!!

måndag 26 augusti 2013

Nattjobb

Då var det kväll och natt jobbet körs igång 00.00. Får skjuss ikväll av otroligt snälla Mattias. Det är verkligen jätte snällt så då slipper jag köra mopeden. Idag har jag bara sovit hela dagen i sängen för att verkligen orka jobba. Igår när jag körde hem hade jag så fruktansvärt ont i huvudet och var obeskrivligt trött så jag höll på att köra av vägen flera gånger. Jaja nya tag ikväll!

Vill förresten gratulera Sandra Ledin som har haft min Fina hurran i 1 år igår. Grattis till er och lycka till. Tänk vad tiden går fort! Fina Apple Hurricane som jag saknar så men stallet är fullt av bilder på henne så glömd är hon inte. ;)

Imorgon kommer ett tidsinställt inlägg som bjuder på lite hoppbilder från derbyt! Missa inte det.

All my life I felt this way but I never find words to say

Svar på frågestunden

Hur känns det att alltid bära ett ansvar över dina hästar?
Det är både underbart och jobbigt. Jobbigt eftersom att det inte alltid är roliga saker, ibland kanske någonting tråkigt hänt. Det är oerhört krävande och det är ett ansvar man har varje dag, varje timme, varje minut. 
Men dom är mina bästa vänner och jag kan berätta allt till dom och jag går alltid ut och kramar om dom när jag är ledsen. Ingen tröstar bättre än dom, tro vad ni vill men så är det.

Vad är det bästa som hänt dig det tre senaste åren?
Bästa som hänt är nog två saker. En sak var nog när jag började på Forslunda när jag gick 1:an och lärde känna 2 vänner för livet. Natali Dewall och Maria Johansson, två som står mig väldigt nära och som bryr sig om mig

Personen jag kan snacka om när någonting har hänt eller så är oftast Maria. Vi är så lika och hon vet om allting som hänt i mitt liv och jag vet mycket om henne. Kram på dig gumman om du läser det här.

Är du kär i någon?
Nope, but please give me that feeling again gud!


Vad får dig på bra humör?
Musik, dansa, vännerna i byn, mina underbara hästar, hemmet när vi är sams, och min lillebror och pappa när jag väl träffar dom.


Om du känner dig nere eller ledsen vad gör du för att komma på andra tankar?
Eftersom att jag tryck väldigt mycket inom mig en stor del av mitt liv så lyssnar jag ofta på musik och bara försöker tänka på annat. Mysa med mina hästar. Jag har aldrig haft särskilt lätt att ringa till någon och bara berätta saker. Har inte gråtit i telefonen för knappt någon alls för det är sånt jag inte visar.


Finns det någonting du vill förändra i ditt liv?
Ja, mitt självförtroende mm.


Hur är du som person?
Jag behandlar människor som andra behandlar mig.  Jag står för vad jag säger och jag står upp för folk och finns där när de behöver mig. Jag har väldigt lätt för att le och skratta och jag tar livet med en nypa salt!


Vad har du för planer för framtiden?
Polis, Tullpolis, Ordningsvakt, GMU.... Vet inte än vad det blir.

Mina planer är att hitta någon som vill spendera resten av sitt liv med mig. Kommer ha hästarna på fritiden som min hobby och vill bo ute på landet inte längre än 4mil från stan.

Hanna - Beskriv dig själv som person? :)
Eftersom jag redan skrivit lite om det kan jag beskriva mig med fyra ord.
Pålitligt.
Snäll.
Glad.
Omtänksam.

Julia - Berätta hur en vanlig dag i ditt liv ser hur?Det som ska ingå i en dag för mig är och kommer alltid vara ridningen utav hästar och att lyssna på musik. Men eftersom att jag nu jobbar 3 skift på volvo så blir det ju lite olika tider så går inte att rada upp när allting gör och exakt hur en dag för mig ser ut. :)

Vem ser du upp till inom ridsport världen/ vanliga världen?
The one and only..Rolf-Göran Bengtsson!




söndag 25 augusti 2013

Fantastisk tävlingshelg

Hej
Då var min favorit tävling för detta år slut. Både jag och Cupido gjorde bra ifrån oss i helgen...wow vilken tävlings helg alltså!! Tävlade lördag och söndag då jag jobbade på fredagen.
Nu slänger jag in ett snabbt inlägg hur det går. Frågestunden hann jag inte med ikväll då jag har sovit inför nattjobbet. Men hälften av frågorna är svarade på så kika in imorgon så kommer de publiceras då.

Nu är det jobb som gäller, sov gott allihopa. Min iphone (mammas gamla gamla jag lånade) har nu gått sönder. Den lever men det som gör att man ser allting på skärmen är sönder så man ser ingenting men den låter ringer och plingar om sms. Så vet ni. Nu till lite reslutat efter helgen.
Vi hörs KramkramJW
__________

Lördag 1m: 
Gick alldeles fort, hittade ingen rytm och fick bakslag. Hoppade ifrån jätte långt på vissa och kom nära på vissa hinder. Fick en rivning i denna klass tror jag. Var lite onöjd över min egna insats i denna klass. 
Det som var kul och intressant ändå var inställningen på Cupido. Den ändrades aldrig hur vi än kom mot hindret, Hans ständiga fråga till mig var alltid "Vart ska vi nu?!?! "Vilket hinder ska jag ta?!" Det var en otroligt skön känsla och han har hjärnan på rätt ställe.

Söndag Första Klassen 105cm: Haha till att börja med flög jag av på framhoppningen haha lite roligt för det behövs ibland. Kom mot oxern och kände att han skulle hoppa av långt ifrån och jag ville avstå och lära honom att hoppa nära istället så jag saktade av framför hindret, gav honom längre tyglar och tänkte svänga förbi hindret och huxflux så hoppade han över hindret stilla stående vilket jag inte förväntade mig så jag flög som en vante haha. Men det var som roligt (så kan jag säga eftersom de gick bra) för jag flyger inte av ofta. Det här året har det inte varit några avfallningar så första för i år wiiiehow! Idag hade jag bestämt mig, det skulle vara kontrollerat och jag skulle nästan satsa på tidsfel. Det gick verkligen bra, hittade en bra takt och rytm genom hela banan. Slutade med 8 fel i o,hoppningen då han inte riktigt lyfte på frambenen. Men super nöjd över rundan är jag. Han har en inställning som en riktigt bra tävlingshäst måste ha.

Söndag Andra Klassen 115cm: Den klockrenaste rundan på hela helgen. Det var en grym debut då jag ej tävlat högre än 100cm med Cupido. Jag var lite nervig, han svarade inte riktigt fram på framhoppningen. Lite seg och obrydd så min första tanke var ska jag hoppa några hinder och sedan utgå?... Men då vi kom in på banan vart han helt perfekt framme. Hoppade ut från banan utan tvek och inte ett dugg tittig. Bara tittade efter vart nästa hinder efter hinder var. Så skönt!!!!!
Mer tid på Cupido och han kommer nog bli en riktigt bra tävlingshäst tror jag.


Mot tävling..

Godmorgon, idag är det löndag wiihoow! Idag tävlar jag 105 och 115cm med Cupido. Ska tävla derby (hoppa ut från banan och hoppa naturhinder) som ingår i klass 115 sååååå kul det ska bli och ett ända krav har jag: Jag ska vara nöjd när jag åker ifrån tävlingsplatsen = gjort vårt bästa = Ha kul, lugnt tempo och bli felfri).

Tänkte även informera er som tävlar om att jag vet om flera stycken som fotar på tävlingen bland annat Sebastian Nyström och hans tjej Sabina, Gabriella Lindberg, Camilla Robertsson och Maria Bodin. Så kommer förhoppningsvis ifrån tävlingen med roliga bilder. Jag älskar bilder, det skapar så fina minnen.

Men nu kör vi, mot sista tävlingsdagen och sista tävlingen på ett tag! Ni följer mig hur det går HÄR!!

Ikväll går jag på mitt första nattskift på volvo, 22.40- 05.48, underbart skönt!! När jag kommer hem från tävlingen väntar svaren på frågestunden. Kan bli intressant så glöm inte att kika in då. KramkramJW

fredag 23 augusti 2013

Inför tävlingen imorgon!

 Hejsan hoppsan, mycket har gjorts idag. Kunde ej tävla som jag ville denna fredag då jag har ett jobb att sköta. Strök mig och blir en klass (1m) på lördagen, och två klasser (105cm och 115cm) på söndagen.

Av någon konstig anledning började det rinna blod från min näsa helt plötsligt när jag satt på toa idag.. det känns ju kul? Vart blod överallt. buuuuuhu.

Red igenom Cupido inför tävlingen imorgon, han kändes fantastisk fin och lyhörd, jag bara måste våga lita på honom ute på tävlingsdagarna och lita på att han fixar vuxenlivet själv och att jag inte ska måste vara på honom vartenda hinder.

Bakat kakor till förbannelse för tävlingen, och god blev dom!!!(Ni tänker säkert nu... ofta du smakade?) Klart jag var tvungen att smaka, men hörniii... jag valde faktiskt ett hörn som var sönder så.... *Min busighet = Accepterad (X)  hehe.

Allting är klar packat nu och all min utrustning är smörjt och pållen har fått sprillans nytt hö och spån idag.. shiiihoow! Nej nu ska jag ta och sova... Resultat av tävlings helgen kommer på söndag...
Så kika in då!!!!



tisdag 20 augusti 2013

Boom Boom - Justice Crew

Full fart idag, jobbet gick lätt och bra idag.. as usual! Så skönt jag älskar det och det är en väldigt skön känsla när det ofta var tvärt om i skolan.

Ikväll fick Cupido ett förtjänat dressyrpass, han blev verkligen genom riden i alla gångarter, flytta mycket, samla, öka, red på graman för att jag skulle kunna komma åt honom ordentligt. Imorgon ska jag fråga om mammas sambo om han kan skjussa mig till Norrmalm så jag får hoppa lite inför tävlingen i helgen. Ska bli så spännande att hoppa miniderby med Cupido och se vad han säger om det.

Klasser inför helgen.. Cupido hoppar 1m på fredagen, vilar lördagen och hoppar 105cm och 115cm på söndagen. Sparar honom så mycket som möjligt tills söndagen då det är miniderby, tävlingen som jag blev tv intervjuad med Ulla (Ursinia) för 2 år sedan. Kul kul ska det bli!!!  Tycker den tävlingen är så himla mysig med festkväll på fredag kväll efter tävlingen osv.

Nu en dusch innan jag ska krypa under täcket och lägga mig, ikväll somnar jag till denna underbara låt och fina människa med en fantastisk röst. -> ANTON EKSTRÖM <- a="">

Svaren på frågestunden svarar jag på torsdag kväll! KramkramJW

me like this.

Ingen fråga är en dum fråga!!

Kan du inte..? hur känns det att...? är det sant att...? 
varför? när? hur? visste du att...? brukar du....? tror du att...?
vad tycker du om...? singel..? vad är det värsta....?

Fråga på nu!!

måndag 19 augusti 2013

Bajs vs Pojkvän, svårt beslut

Hejsan mina bästa läsare!

Imorse var det verkligen rent utsagt otäckt väder, självklart skulle jag ut med moppen då. Har alltid sådan fruktansvärt bra tajming??? .. på med regn brallorna bah!

Idag  fick Cupido en vilodag men var ändå där och hälsa på och borstade igenom T och C.
Istället för ridning pluggade jag teori och gjort matlådor till förbannelse. Äntligen har jag ett gäng färdiga matlådor i frysen jag kan plocka varje dag till jobbet, det fick bli ris och fisk och lite kyckling och ska även börja göra sallad också.

Träffade fina sköningen Chrille snabbt idag och pratade lite om allt och ingenting efter att jag varit på Volvo klart, var även på banken på besök en snabbis. Imorgon ska jag till körskolan på teori lektion efter jobbet. Cupido ska även får hoppträna imorgon.

Tände ljus för mig och min pojkvän ikväll nu innan jag ska lägga mig, så oerhört mysigt!!!! (läs egentligen tände ljus för mig själv men man kan väl iaf låssas att man ha hittat drömkillen?... :s )
Jaja vad är väl en bal på slottet????? tror jag har minst lika roligt när jag har min romantiska dejt på toiletten och bajsar några klumpar som får mig att glänsa av glädje...........eller?. kramkramJW

Imorgon kommer en frågestund upp som jag inte haft på länge så passa på att ställa frågor då!

söndag 18 augusti 2013

Ny dag, nya möjligheter!

Har slut internet på mobilen så måste uppdatera från datorn nu...åhsuck. Det är så smidigt att kunna göra nästan allt på mobilen. Men ska inte klaga finns dom som har det värre.

Har klivit upp och ätit en tallrik fil och flingor till frukost, nu ska jag hjälpa till på gården och bära saker och städa. När jag är klar med det ska jag fara till min fina Cupido som står på betet också ska han få skrittas och travas ordentligt så han bli riktigt lösgjord. En förtjänad söndags dusch med stretsching och fixning ska han också få.

Imorgon är det jobb igen som gäller och som jag längtar. Jobbar fm denna vecka så blir tidiga morgon, veckan efter det jobbar jag natt. Längtar verkligen efter nattpassen, jag trivs så bra på dom.


Måste bara tipsa om den bästa serien jag sett,  Pretty Little Liars. Den är spännande och man måste verkligen funder och klura. Massa kärlek och problem som händer mellanvänner. Den är en serie som skulle kunna hända in real life om jag säger så. Serien hittar ni HÄR
Dessa tjejer har blivit en del av min vardag!! Seriöst. Nu ska jag dra mig ut, kramkramJW


Bild fylld av känslor

lördag 17 augusti 2013

Tränings helg

Hej alla grymma läsare, tack för att ni får mig så glad med en förvånad statistik genom att mer än 400 var in och läste igår. Kul när jag är intressant även fast jag är lite halv kass på att hinna uppdatera jämt ;)

Kommit hem från Erik Berggren träningen med totalt dygn sura kläder. Regnet bara öste ner men vad gör det?! Tur vi norrlänningar är hållbara och tål mycket haha.
Första dagen igår hade vi mest markarbete. Cupido var lat och ganska seg men gjorde det jag bad om och hoppade bra, hade svårt att hitta någon riktigt rythm genom hela passet och kom vi inte nära på hindrena så kom vi stort. Men var nöjd och lärde mig lite nya saker och fick lite tips hur jag skulle gå vidare därifrån jag är nu idag.

Andra dagen som var idag var han klockren. Pigg, framme, alert, och hittade alla avstånd. Höjde upp och hoppade en banan på några språng och äntligen kunde jag släppa höjdskräcken... som bortblåst. Det kommer de kommer! :) Imorgon ska han få en välförtjänt lång skritt och travtur.

Nu ska jag ut och hjälpa mor på gården. Ha det så bra, kramkramJW

Första dagen

Andra dagen

fredag 16 augusti 2013

Bjuder på en film

Gomorgon alla läsare, nu drar jag mot jobbet. Idag jobbar jag från 11 kom jag på och slutar några få timmar senare. Far direkt hem och åker vidare mot Erik Berggren träningen. Ska bli mycket intressant att höra vad Erik har att säga om Cupido. Film kanske jag bjuder på sedan om ni har tur..

Här kommer en film från när jag hoppade igenom Cupido igår. Åh vad han är fantastiskt att rida. Oerhört känslig men ett sånt driv mot hinderna. :) Vi hörs ikväll! KramkramJW


torsdag 15 augusti 2013

 Påväg mot surf nu och säga hejdå till fina Emmet, som jag kommer sakna min tävlingskompis :) Sen ska jag handla lite och hinna rida Cupido innan jobbet.

onsdag 14 augusti 2013

Goodbye my lover, goodbye my friend

Påbäg hem från volvo och laddar upp inför lite mysfika i min (läs tack för mackorna mamma). Vi hörs imorgon. Har fått mycket fina bilder jag fick utav Maria Bodin från SURF tävlingen... och med det säger jag godnatt! Imorgon åker Emmet.. ;( Godnatt folket!

EMMET

CUPIDO