onsdag 31 juli 2013

Update, Feel good look great!

Phu!!!!! Tuffa dagar nu, livet blir bara bättre och roligare för varje dag. Erkänn.. nu blir ni nyfikna på vad som händer/har hänt i mitt liv? Hehehe bloggen har missat en hel del. 
Tar det lite kort vad jag gjort det senaste dagarna.

Varit i Lycksele på motorveckan någon dag, sett bio, kört moppe, övningskört bil, ridit varje dag, solat ute på altanen, byggt hagar... osv osv.

En bra sak är att jag har fått en provanställning på volvo som truckförare, börjar om 2 veckor.
Har målat klart alla hinder och alla hinderstöd i ridhuset, blev så oerhört fräscht och snyggt.
Hästarna går bara bäst det är så fantastiskt roligt.

*På lördag ska jag hopptävla Emmet i Övik, 1m 110, blir min första 110 sedan ett bra tag tillbaka. Är jätte peppad och det ska bli sååå roligt. :) Har bytt träns och bytt bett på Emmet, att han hängde i handen och drog ner huvudet försvann helt, han blev som en helt ny snabb mjuk och fin sporthäst!

*Nästa helg är det tävling på SURF där Emmet ska hopptävla 90,1m eller 1m 110 beroende på hur det känns.
*Helgen efter är det Erik Berggren träning 2 dagars. Emmet får ta ena dagen och Cupido den andra tror jag, har bara en plats så. 
* Helgen efter det är det Vännäs stora Nationella Storhäst hopptävling där både Cupido och Emmet ska tävla 1m 110. :)

Nu på Söndag kl 10.00 kommer LR Joachim upp till Umeå och berättar hur man kan lyckas med LR och vad LR Health & Beauty är. Jag kommer självklart befinna mig där! Vi håller till i det gula huset bredvid körskolan. snett mitt emot max på E4, ring mig om ni vill komma. Jag fixar en gratis biljett plats till er.  Toppen roligt!!! :)

Jag hoppas alla människor där ute har det bra och att alla har haft en väldigt fin sommar.
Nu ska jag ta och gå ut och rida Nexus åt Johanna. Ha en bra kväll.. och förresten!!!!!!!!!
JAG SKA KÖPA EN DATOR INNAN DENNA VECKA ÄR SLUT...... WIIIHOOOOWW! Räkna med uppdatering nästa vecka. KramkramJW
Emmet visade upp den bästa sidan när han gick ponnyridning!
Tävlat i Innertavle 90 1m med bra resultat med Cupido :)
Haft roligt på Vännäsdagarna . . . .

onsdag 17 juli 2013

Mina dagar i bilder

Go middag, måla hinder inför hoppträningen för Stina, skrivit ut några bilder på andra typer av hinder som jag ska försöka göra här hemma! 
Nu är finaste Frida Olovsson på besök här hemma och vi ska ta och hitta på något roligt. Hon har även med sig kameran..... kan bli farligt hahaha ;)

Emmet gick bra idag och levererar dag efter dag, vilken jäntleman!! Han fick hoppa stutts och börja lyfta på benen mer. Imorgon blir det ett pass runt dalsjö så det får galoppera rätt länge. 

Nu ska vi ta och hitta på någonting jag och Frida, en sen planering förresten! Min kära bästa vänner i byn Leo, isac och Nils undrade om jag ville hänga med till Åsele. Vilket jag självklart vill!!!!!!

Ha det så bra, KramkramJW


söndag 14 juli 2013

Lyckad tävling på en mycket fin häst

En mycket bra dag idag, jag är så full av lycka, så njut nu av vad jag gjort idag mina läsare. Nu när jag kunde låna mammas dator till att skriva, tack snälla hästmamma.

Måste säga grattis till bästa unghäst utbildaren Filippa Lindgren Ståhl som tävlade och blev placerad i Falsterbo under helgen. Super grattis från mig!

Imorse byggde jag hagar till hästarna, lite makaroner som lunch satt fint (som vanligt). Packade sedan in 6åringen i transporten och for till Innertavle på en Pay & Jump (träningstävling). Gick mycket bra, vi får mer och mer rutin för varje tävling. Gjorde någon volt och fick en rivning i 90 men 1m gick klockrent. Vilket team vi börjar bli!!!  
Helt tävlingsklädd var jag även ensam om att vara haha, det är jag oftast på träningstävlingar. Men alla tränar vi på olika saker.  Älskar att ta på sig de rätta tävlingskläderna och bara ge sig ut på banorna och göra sitt bästa och ha roligt :)

När jag kom hem red jag Emmet i ridhuset ett pass. Vilken fantastisk häst, lösgjord och fin och kvick i rörelserna och hjälperna. Lite bommar och markarbete och enormt mycket dressyrövningar inlagt i det. Gick som en stjärna. Speciellt roligt var det då han fått lite sommar vila några dar så grabben hade extra mycket energi men lade de på rätt saker. :)

Ikväll somnar jag med ett super leende på läpparna och imorgon är det ridning, jordgubbe plockning och mycket annat som står på schemat. På tisdag ska jag upp på Norrmalm och en annan person än jag ska rida Cupido så jag får se hur han rör sig då jag ville det då jag aldrig sett honom från marken. :) Kan bli lärorikt och super spännande. Nästa tävling tror jag blir Öviks gräsfestival eller om det är Skellefteå innan.. jaja! Ni märker nog!

Torsdag 1 Augusti 19.30 kommer Stina Burström ha en prov Hopp/Markarbetes träning i vårt ridhus, är du intresserad så hör av dig till mig, 073-838 88 55 eller min moder.


lördag 13 juli 2013

Vännäsdagarna, here we go!

Bloggen blir dåligt uppdaterad då jag inte har någon dator fortfarande men nu kommer äntligen ett inlägg med massor utav bilder! Njut och gissa er fram hur jag spenderar mina dagar!!!! Hihi.


Har varit förbi Vännäsdagarna och kollat på allt och ingenting, nu ska vi grilla och ikväll blir det att fira min kära barndomsvän Isac som fyller år. Dom bästa av dom bästa! Vi ska på Vännäshotell nattklubben och ha roligt. Ni får ha det så bra, skål på er alla ha en grymt bra kväll. Det tänker iaf jag ha! 

 Bilder från idag

 Midsommar, då vi tältade i Hjoggsjö

torsdag 11 juli 2013

Hoppträning jippie!!


Hejsan guys, hopptränade för Peter Sällström idag, så otroligt roligt det var. Länge sedan jag hopptränade för någon då jag tränar själv hemma i ridhuset.  Bjuder på 2 mysiga bilder!! KramkramJW



 

tisdag 2 juli 2013

Hur lever jag ett liv utan Forslunda?

Jajjemensan, skolan är klar och jag lever det arbetslösa livet. Har sökt en hel del massa jobb. Olika hästaffärer, ICA, OBS, Ålderdomshem, Coop, Volvo, VännäsRF osv. Så nu hoppas vi att jag slipper arbetslösheten snart. Fick låna mammas dator en stund så nu kan jag uppdatera ett inlägg!
Det långa inlägget om studenten är påväg... kommer bli ett roligt inlägg kan jag säga. :)

Mina dagar just nu består utav att klicka upp kring 8, käka frukost på den fantastiska altanen, städa huset, rida en häst innan lunch, lunch, rida en annan häst, fylla vatten, se lite tv, sedan kommer mamma hem på kvällen då blir det middag sedan läser jag ofta några sidor ur den föredetta drogmissbrukaren Niclas Janssons bok (jätte intressant), då jag inte har någon dator eller iphone. Buhuhuh, men det är påväg!
I helgen (torsdag till söndag) var jag häst skötare åt den bästa Emma Lyxzén på Sundsvalls nationella gräs hopptävlingar upp till 150cm, otroligt trevligt var det med kvällsfest med sång, go middag, go dricka och underbart roligt sällskap.  I helgen blir det LR i massor, ska upp på scenen i göteborg och ska även får träffa alla trevliga sattsande folk på konventet. Ska bli väldigt roligt. Efter det ska jag åka till min pappa och träffa min farfar för första gången på evigheter.


Nästa tävling är planerad Näset 19-21Juli Reg/Nationell tävling, funderar fortfarande på hur värt det är att åka rätt långt för att tävla 1m både på fredag och lördag och sedan åka hem.
Sedan kommer Kågedalen och Öviks tävlingarna som Cupido ska få tävla och vara med på.
Tävlingsplanerna börja att gå framåt. Behöver pengar in för att kunna tävla det är väl det som det sitter i. Ska börja övningsköra igen på körskolan den 5augusti då personalen kommer tillbaka från semester så då blir det att ta tag i körkortet på riktigt och göra klart det.

Ska även träna för Peter Sällström snart med Cupido hahaha! Mycket nytt kan jag lova att det kommer när jag köper egen dator och kan fortsätta uppdatera bloggen. Wiiiiiiieeeeee ni får helt enkelt hålla ut tills dess.  Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa några sidor innan jag ska sova. 


Ha det så bra nu så hörs vi om några dagar! Mig når ni på mitt mobil nummer. KramkramJW
Imorgon ska jag in och jobba på städjobbet på morgon så kommer befinna mig i stan imorgon på förmiddagen faktiskt.