måndag 31 december 2012

GOTT NYTT ÅR

Vaknade med tuppen imorse. Cupido och Nexus har fått varsin uteritt i det otroligt varma vädret. Jag är ny duschad och nu packar jag för fullt inför nyår! Ska nämligen till stan ;)
 med världens bästa Maria. Ha en bra kväll för det ska jag ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







Jag har alltid valt H&M som en affär man bara måste besöka innan man åker hem ifrån stan, det är min lilla favorit affär och jag önskar mig väldigt ofta presentkort där. Mycket bra affär enligt mig. Har mycket urval av kläder, massa olika färger och storlekar som passar alla och dessutom unga fina trevliga personal. Nya fräscha butiker, så fina kläder och bra priser. Tipsar er alla om att besöka alla H&M butiker runt om i Sverige och jag hoppas att ni kommer trivas lika bra som jag gör.

söndag 30 december 2012

YES JAG GJORDE DET

Veckan vart fylld med massa roligt och jobbigt och jag har varit förbi stan på julärenden och käkat på Great Eastern (kina mat) med Maria och det har även varit många hemma slapp dagar + mycket pluggning.
Helgen blev också fylld med roligheter. Tävlingen i lördags gick jätte bra och jag kände inga nerver alls. YES poäng till mig! Blev felfri i både 80 och 90cm med Nexus och jag hade verkligen såååå roligt. Som jag saknat känslan när man är inne på banan och bara fokuserar till 100%. Skickar en väldigt stor bamse kram och ett oerhört stort tack till Nexus ägare Johanna för att jag får låna honom. Mer träning och mer tävling kommer efter nyår!

Har fått sällskap 2 nätter i rad, tackar även för det. Var skönt att slippa sova ensam och att ha någon att prata med. Sett sagan om ringen, tänt hela huset med ljus och lyxade till det med en kall öl och käkat plankstek med familjen. Niclas fick även vara med min fina vän. 
Följt med på hockey match och tagit fina mysiga ridturer med Cupido som börjar komma i mer form. Galopperade för första gången sedan någon månad tillbaka. Jag har helt enkelt hunnit med mycket denna vecka! Håller tummar och tår för att nästa sista lov vecka blir lika proppat!

Imorgon är det nyår och det planeras för fullt med min underbara vän Maria! I på fredag planeras det att dra ihop några fina vänner och fara till Five. Ryser bara jag säger dancefloor... Nu ska jag hoppa isäng. Upp tidigt imorgon och rida Cupido för att sedan ta en tripp till staden.
 Gott Nytt År på er i förskott!


Otroligt fin inredning, lite gammalt vilket gör det mycket mysigare. Lugnt och stilla, perfekt för en avslappnad fika med en trogen snäll vän. Underbart gott fika och mycket att välja på, lite höga priser men fikat är absolut värt det! Tycker alla borde besöka NK.

fredag 28 december 2012

Underbat ridpass

Kvällen igår blev underbar tack vare hopptränings passet med Nexus. Det gick så fantastiskt bra och igår fick jag verkligen bekräftat på att all markarbetes träning, barbacka ridning, dressyrträning har gett någonting. Jag hoppade, vi hade rythm, takten, planeringen, vi var bäst. Klå det ni. Den känslan att vara den bästa på hela jorden, den känslan är underbar och just därför har min dag varit bäst!
Cupido fick sig en skritt och travtur som vanligt. Imorgon är det min först lilla mysiga tävling med Nexus och MYCKET ROLIGT ska det bli. Uppdaterar på söndag om hela helgen har lite lite tid just nu kramkramJW :)



Subway måste vara mitt akut ställe som räddat mig så många gånger med middag i magen när jag haft bråttom hem och vet att jag inte hinner äta. Deras mackor är otroligt goda och man blir mätt, man får mycket för pengarna och personalen är snabb och trevliga.

tisdag 25 december 2012

Julafton i Rödå!

Julen blev lyckad, fick många fina saker som t.ex. Choklad, presentkort på H&M 2st och kicks, grimma, bestick, tallrikar både djupa och mat tallrikar, mer glas (har även 30st glas hemma hos mamma) en blåvitröd hästgrimma, handskar och en äggklyvare eller vad det kallas.

Nu ska jag ta och hoppa isäng och ladda upp inför en shopping rundan imorgon med Maria och kanske så hänger Niclas med också! kramkramJW

söndag 23 december 2012

Mina dagar i bilder

Just precis, får bli lite uppdatering i bilder vad jag gjort dom senaste dagarna!
Hoppas lillebrorsan blir glad över sin skattjakts teckning på Julaftons morgon ;) Det återstår att se!
Jag tillbringar min jul hos pappa, åker hem efter några dagar! kramkramJW

onsdag 19 december 2012

Kvällen i bilder nu dejtar jag kudden!

Idag låssades vi vara tävlingsfina hihih

Ut och träna, tillbaka ikväll!

Hittade en bra övning jag tänkte dela med mig utav, nu ska jag ut och pröva den dock bara siffrona 1 och 2, behöver få hoppa lite mer eftersom den 29 Dec ska jag hopptävla med Nexus 90-1m eller mindre vi får se. Så dressyr passet idag fick bli lite blandad dressyr med markarbete :) Men vi hörs ikväll kram

tisdag 18 december 2012

Mysiga bilder

Julbord idag på skolan ska bli så underbart, ikväll är det pluggning och LR presentation som gäller. Sedan sova djupt och gott, hoppas alla får en riktigt bra dag. Nu är det fika som gäller! 
 kramkramJW
ME TODAY

söndag 16 december 2012

Bästa helgen på länge


Mycket har hänt på kort tid! Kan uppdatera er lite grann och säga att jag fick MVG på knoppning, linda träningsbandage och linda stallbandage på Hästskötarexamens lektionen i veckan!
Helgen så var det först myskväll hemma med tacos, ships och dipp, lördagen och blev det först julmarknad på skolan, vi jobbade och kämpade ihop kring 8-9 tusen kr. Kvällen avslutades på corona och  ikväll blev en lugn dag, fick skjuss hem utav Emelie forsberg, mycket snällt! Kvällen blev mest förbredning inför skola och ridning av nexus som gick JäTTE bra!.  Nu ska jag sova, sovgott kramkramJW

Dag 3 - En utav det bästa kvällarna i ditt liv

Jag vet inte riktigt vilken som är den bästa, Kulturnatta 2011 var väldigt bra, första kvällen på fivekrogen med älskade underbara Maria johansson då jag fyllde 18år och även i helgen med klassen var toppen lyckad. Det finns många fina kvällar! :)