söndag 30 september 2012

Tråkigt inlägg

Tjenis Tjenis, Ikväll har det blivit en skön promenad med Cupido, lite film, lite mat, och snacka med folk i telefon och via skype! Blivit lite städning här och där. 
Trevligt trevligt, imorgon är det skola som gäller igen ;)

Han är lagt på sig nått gram jippiiiiiiiieeeeeee.

lördag 29 september 2012

The Lucky One

Det har varit en hård kväll, ensamt och lite ledsamt inte deppigt direkt utan mera bara lite känslomässigt efter att jag har sett en ny romantiskt drama film, det är den bästa filmen jag någonsin sett hitentills. Den heter "The Lucky One". Ett tips, SE DEN!
Det var inte tråkigt en ända sekund i filmen, jag satt antingen å skratta, grät eller var förbannad. (på ett bra sätt) Sen sitter jag och funderar på om saker är rätt eller fel i livet, bara sånna här tankar jag brukar leva mig in i efter att jag sett bra filmer! Gjorde även världens lördags mys! Cupido går jag fortfarande med, och Tornado fick longeras idag och det var ett tag sen sist så han var jätte pigg och tyckte bommarna var såååå himla roliga, och han lyssnade helt underbart fantastiskt på mina kommandon för olika gångarter!

Imorgon kväll är jag tillbaka med ett nytt inlägg, kolla in då nu ska jag sova, godnatt!
Even if I know you and I aren’t ment to be,
I will not give up on you,
Because you have given me hope.

To go on with my life and fight for what I got.
But I want you to know that I will always love you,
No matter what.

onsdag 26 september 2012

DAGENS OUTFIT

Hejsan Allihopa, nu sitter jag i bussen på väg till stan och så här ser jag ut idag! ;) (Läs.. "kolla på bilden på mig där nere") Hoppas alla kommer att ha en bra dag, med ett leende på läpparna hur jobbigt saker och ting än kan vara! Själv försöker jag överleva med min värkande arm med p-staven i! Måste även tacka min fina vän chrille för ett mysigt morgon snack!!!!


Nu ska jag fortsätta min bussresa med att lyssna på snygg danny ;)

Jacka - från Vero Moda
Byxor - Från H&M
Tröja - Från Gina Tricot
Halsduk - Från Bik Bok 
Vita Skor - Från H&M
Smink - SJÄVFALLET FRÅN BÄSTA LR Health and Beauty ;)
Parfym, Heart and Soul - SJÄLVFALLET FRÅN LR!!!

måndag 24 september 2012

natti natti folket

Nu är jag äntligen klar i tid ikväll, så nu släcker jag strax ner och det känns underbart att inatt kommer jag äntligen få sova länge.  Jag orkar verkligen inte skriva mycket nu för tiden det vet jag och det är säkert lite synd för er bloggläsare men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om.

Dagen har fått fort, började i stan, sen mot skolan, slutade och åkte förbi stan och kramade om världens bästa samt träffade lite andra folk innan bussen hem gick och jag bytte om sprang ut i stallet, gjorde klart där och var klar där kring 9 tiden gick in käkade middag och sen här sitter jag nu! :) Så min dag har absolut inte varit avancerad!


Hoppas ni alla sover gott där ute, det ska jag, godnatt sov gott! KramkramJW

AJ SÄGER JA BARA
Johannas fina Nexus skötte sig toppen och ridpasset gick bra,  lydnad till förbannelse och uppgifter hela tiden, 2 vilopaouser och lite bomarbete blev kvällens pass! Så roligt att han någon ny häst att rida och lära känna och jag blev så glad när det gick bra ikväll! :)

super snabbt inlägg

Hejsan,! är just nu på ärende i stan, sitter just nu på biblioteket och inväntar min tid på UM, för nu ska jag nämligen få det gjort. Min helg hos pappa får berättasd i bilder, fick inget internet där borta för min dator ville inte acceptera internet saken. Men här bjuder jag på bilder därifrån! :)


Efter mitt besök i stan åker jag till skolan med första bästa buss och har ett möte med några lärare, och ikväll så  består kvällen av att:
* Rida Nexus
* Promenera med Cupido
* Longera Tornado
* Packa hö i massor

* Käka middag
* Sova i tid

Ha en bra dag för det tänker jag ha!!!!!  kramkramJW

onsdag 19 september 2012

INTE KÖRA PÅ MÄNNISKOR ;(

Hej och hopp, idag har jag fått världens bästa morgon i stan för en oväntad person kom och jag blev mer än happy kan jag säga ;) Skoldagen har gått väldigt fort, hade boxning på gympan idag det var faktiskt riktigt intressant nu sitter jag och väntar in på att skolbussen ska ta mig in till stan och sen hem!

Har även funderat över att börja i dans, det skulle verkligen vara roligt men då skulle jag vilja börja i en nybörjar grupp och inte direkt köra med proffsen. Nu kommer bussen om nån minut så ska packa ihop och springggggga ut, hörs ikvdå jag kommer fråga om filmtips så se till att ha kommit på några tills dess! kramkramJW

Gud vad hemskt.. att ens göra en sån här video, shit shit shit alltså! ;(

tisdag 18 september 2012

Nu idag ser jag ut sådär som på bilderna, Idag kommer mamma hem ifrån sundsvall, hade tänkt överraska henne genom att göra den goda äppelkakan som blev så lyckad!

Ikväll ska jag promenrad med Cupido, packa hö till Tornado och den nya hästen och ska även försöka leta mitt headset som är borta så jag kan inte längre lyssna på någon musik! ;(
Sedan en stor del av kvällen kommer även gå åt till att plugga! Uppdaterar inte ikväll, för jag kommer hinna somna redan innan dator har hunnit starta! kramkramJW



söndag 16 september 2012

MIN DAG I BILDER

Ni får leva med en bilduppdatering från min helg, det är alldeles för sent för att jag ska hinna få berätta om allting, kramkramJW

En toppen mysig förfest med Elin och många andra :) Blev jätte rolig kväll och lyckat!


Bästa umpe! :)
Var allmänt lat så skottkärran fick bära vattnet och alla hö påsar ikväll!
Var förbi hööks i sundsvall och prövade en ny tävlingskavaj!
Gjorde världens godaste kvällsmacka med creme fresh (lr hur de stavas) + tackokrydda ihop blandat på en rostmacka! :)

torsdag 13 september 2012

gjorde lite nytt på bloggen, i hope you enjoy it!

TJABBA :D Allting blev fixat hos hästarna imorse vid kl 5 och mysigt var det, nu på morgonen ska jag först till ungdomsmottagningen och prata med en kvinna där som jag bokat tid med, sen ta vindeln bussen till skolan 10.10 sen slutar jag sent som vanligt ;p

Längtar till ikväll förresten också, vf det då? Jo, jag ska nämligen rida och får pröva hoppa en tjejs häst i vårat stall, ska bli mycket intressant med någonting nytt att pröva, det ärrrrrrrr så roligt!

Annars blir det bara att plugga och på fredag blir det förmodligen att dra ut :) Man tackar ju inte nej när man blir bjuden eller hur och jag tror jag behöver få komma ut och göra någonting speciellt roligt när jag mått som jag mått och jag tycker jag är värd det eftersom att jag både klarade Hovvården + matteprovet på samma dag! ;) På söndag blir det att fara till Sundsvall på LR kurs (Mammas super braiga smink!!!!) och även fara på hööks efteråt innan det bär iväg hemåt igen och göra iordning för skola på måndag. Jag har tänkt på en sak.. himmel vad veckorna bara springer iväg!!!!!!! 


Jag tänkte bjuda på en sanning sak om mig, så här bjuder jag på 10 sanningar om mig!
* Jag är det grymmaste mörkrädd!
* Jag är totalt kass på att veta hur jag ska klä mig, & matcha & veta vad jag ska ha på mig varje dag!
* Hästar är det som gör livet värt att leva, man kan dela allt med dom hur jobbig dom än kan vara ibland så finns dom ALLTID där!
* Jag är totalt kass på att hantera när jag bli stressad, och då blir ingenting som jag tänkt mig.
* Jag har rätt svårt för att bli kär.
* Jag jämför mig själv med andra varje dag, det är någonting jag måste sluta med!
* JAG ÄLSKAR MUSIK, det går inte 2 timmar utan att jag lyssnar på musik, lurarna och igång med musiken händer mer än 10 gånger per dag!!!!!!
* Jag har svårt att hålla i pengar, måste verkligen anstränga mig för det!
* Jag klarar mig inte utan min mobil, dator klarar jag mig utan men inte mobilen!!!!!
* Jag är alltid glad och snäll mot människor.
Nu sitter jag på MC donalds och värmer mig och in väntar den bokade tiden! Det börjar verkligen bli kyligt ute också är jag så dålig på att klä mig. Men nu ska jag börja bege mig mot UM! :)

tisdag 11 september 2012

Buy or not?

Gokväll, sa ju att det skulle komma ett sent inlägg, bättre sent än aldrig iaf!

Hann säga hej till både underbara Chrille och Olivia i stan idag, varit hos underbara Hambergarna i stöcke på fika, och mycket skratt och roligt snack, fick bli lite uppdaterad för hur det går för alla och kollat in hur det ser ut där, inte varit där sedan dom gjorde om ridbanan osv. Så det var underbart att få besöka mitt gamla hem även om jag aldrig bott där så, men dom har ändå varit helt fantastiska tränare och umgänget har varit bäst!

Varit ute och gått med Cupido i mörkret, nattat dom, pluggat hovvården och räknat några matte tal, känner mig extremt duktig!

Har även prövat byxor för ett tag sedan som jag blev väldigt sugen på att köpa!!!!!! Byxor från Gina Tricot för 599:-, satt hyvsat bra, kändes inte som att dom skulle glida ner + att man blev vig i dom!
Dom är i stretching tyg, super bra!

Nu släcker jag ner för ikväll, godnatt sovgott! :) kramkramJW

Så här så jag ut idag för er som funderar på det, så nu slipper ni tänka på det så mycket mer! :)

Kunna dansa like this vore roligt

Kul att jag är så tråkigt människa som nu för tiden bara uppdaterar 1 gång varje dag, sry guys men har det lite jobbigt just nu. Nu är det lunch och ikväll blir det lika dant som alla andra tråkiga kvällar! 
Ska dock fara och hälsa på min andra familj idag... Stöcke ponnyförening! 
Saknar dom så, ska bli underbart att få träffa Sussi och Mona, dom bästa på att få en på humör och aldrig ge upp hoppet på att bli bättre på saker och ting. Ingenting är svårt enligt dom och dom förmedlar det så bra dom älskade Hamberg-arna!

Annars blir det inte så mycket idag, pepp pepp peppa mig själv med dessa roliga videosarna!
Cupido ska få sin promenad och jag ska få min springning och plugging stund!
Shihooooooooooww... Vi hörs ikväll, lovar att jag slänger in ett inlägg ikv, så checka in då och nu LOVAR jag på mitt liv ;) Så blir det inget inlägg kring 21 tiden ikväll så vet ni att det inte är sol i mitt hjärta..


måndag 10 september 2012

If U seek amy

Har suttit hos Britt-Marie och Gunne sen efter lunch eftersom att vi på måndagar bara har ridning på morgonen sen lunch sen slutar vi egentligen men då väljer jag att gå och plugga hos speciell lärarna, har suttit nu och jobbat järnet med Statsskick som vi läser om i Samhälls, fått instuderingsfrågor och allting inför provet som är några veckor efter vecka 41 så nu jäklar ska jag verkligen klara skolan! Nu är dagen snart över och det är bara 1 timme kvar.. sen får jag åka hem jippieee!

Huvva så skönt det är att bara sätta sig helt ensam och plugga jävel med dunkande musik i öronen, det är sååååååååå skönt! :) Ikväll har jag gjort ett eget schema för mycket ska hinnas ikväll!
* Promenad med Cupido
* Egen träning, ut och springa 24 min!
* Plugga
* Äta middag
* Duscha
*  Packa väskan inför nästa skoldag!
* Sova!


KramkramJW


söndag 9 september 2012

Tusenfoting.. med hår?!!?!?

Vaknat upp och gått dagens promenad med Cupido, hjälp mamma i stallet för nu görs det om för fullt, byggs om och målas om. Även Tornado har blivit longerad över lite bommar och även utomhus, och han har verkligen blivit jätte duktig, duktig på att lyssna och lära sig kommandon! :)

Nu blir det en jogging tur för min del! Träningskläder är på, musiken sätter jag snart igång sen rullar jag fram i någonstanns runt i byn i ca 30min. Har ingenting att berätta för er bloggläsare idag just nu, så någonting intressant får ni vänta med att höra tills ikväll så kika in där vid 22-23 tiden så hörs vi då igen ;) 

Hittade även ett mycket mycket skumt djur idag kramkramJW

torsdag 6 september 2012

PEPP PEPP PEPP

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :D 

Har hittat min motivation och är på topp denna dag, hittat en super bra hemsida tack vare Charlotta Wendel (hennes super braiga blogg är dessutom länkad så kika in den där!!!) Nej men denna sida hittade jag genom henne,
http://www.funbeat.se/
En tränings sida där du kan skapa din egna sida och göra upp träningar och få tips och göra så att man har en egen kalender och man kan klicka så att kalenderna sätter in vad man ska träna varje dag eller hur många dagar man nu vill träna, super bra!!!!
Så nu tänker jag börja följa ett schema där 3 gånger i veckan, så länge jag få springa med musik kan jag träna då känner jag en stor pepp och träningen blir mindre jobbig! :)

Nu är det lunch i skolan, sen direkt till hippo för att luncha Penny och sen tillbaka till klassrummet och samhälls lektion, sen vidare när resten av klassen slutar för dagen beger jag mig till Gunne och Britt-Marie och speciall jobbar med matteprovet som jag ska göra imorgon!!!! :)
Äntligen börjar saker och ting bli gjorda, men det är påväg många nya jobbiga tunga prov så det blir till att plugga men mycket löser jag på lektionerna det här året som jag inte gjort förut så automatiskt när jag förstår bättre bli allting så mycket lättare ändå! :)

Har bestämt mig för att bara vara med Rasmus på fredag, tar krogen nästa fredag då fler kunde följa med!  Här kommer lite bilder från idag... ;)

Någonting som fick mig reält peppad today ;)

onsdag 5 september 2012

lättnad

Kommit hem, käkat middag, longerat Tornado över lite bommar idag som gick super!

Och sist men inte minst så Cupido är röntgad,ingenting i si-leden men dom hittade en liten förmodligen överansträngd i ett bakknä och det har han haft sen han kom det som var väldigt väldigt positivt var att den var  godartad och att på unghästar läker det fortare.
Så min gissning är att blev igång satt rätt fort när han kom till försäljningsstallet i holland, mycket tränad i eftersom man vill visa hästen kapacitet på film. Hoppad på kanske lite för höga höjder som han gjorde med för lite muskler. Men men man kan ju aldrig säkert veta :)

Nu ska jag säga godnatt för ikväll och det tycker jag ni läsare borde göra också! kramkramJW
Köpte nya skor på hm för några dagar sen, skulle inte ha gjort för nu är dom väl typ bruna redan..
Idag gick jag runt i det här hela dagen, mjukis tröja, linne och tränings tajta byxor, verkligen skönt.
Han är gudomligt fin i kroppen min fina Tornado, stolt över min boy!

No pain no gain

Lite kort om idag, lunchat hästar, käkat biffstroganof med ris till lunch, haft idrott tappat mobilen i världens största pöl, gjorde bort Hovvårdsprovet och klarade det och fick för första gången känna på känslan att göra en sak i skolan och hitta samma fokus som blir på tävlingar när jag går in i ett slags tunnelseende, så på något sätt blev det så bra när jag skulle sko och var förbannad och sket fullständigt i hur det skulle bli!!!!!!!!! Hahaha då klarade jag det och fick mycket bra på det!

Idag Skolan är slut för dagen, blir lite matte jobb sedan fara och röntga Cupido, är så nervös så ni anar inte! Uppdaterar mer ikväll, är lite stressad  så nu avslutar jag kramkramJW!
  Några bilder från min 18-års dag som mormor skickade!

tisdag 4 september 2012

Duktiga Hammarström tjejer!

Nu är det mycket i skolan, vaknade på rätt sida idag och fått mysa med hästarna på morgonen innan skolan både hemma och på hippo, eftersom jag har utsläpp.
Ikväll blir det att åka hem på engång, en massa plugg, ska åka förbi Pia i Brån och få hjälp med matten, sen hem rida Cupido och plugga Samhälls.

Jag har verkligen tänkt mycket och jag måste börja acceptera mig själv som jag är, vill verkligen så gärna vara lika duktig som alla dessa Hammarström, vet inte hur många gånger jag sitter och tänker på hur gärna jag hade vilja varit där och varit lika duktig som dom, skulle verkligen viljat hopptävla på Strömsholm, vunnit MSV hit och dit, fått pris av kända ryttare och fler pokaler osv. 
Måste få skriva av mig lite grann eftersom jag själv läser min egna blogg om och om igen och kollar tillbaka så vill jag skriva ut det här så att jag kommer ihåg att tänka om.... att tänka rätt!

Så till alla ni där ute som ibland känner hur fula och värdelösa ni känner er så kan jag glädja er med att jag känner precis lika dant som ni, mitt självförtorende och självkänsla går väldigt mycket upp och ner. Så gör som jag tänker göra nu, ryck upp er där ute och kom ihåg hur fina ni egentligen är och sluta jämföra er själva med andra! :)
De extremt duktiga Hammarström syskonen!
Just nu: Samhällls lekton med en otroligt god macka!

måndag 3 september 2012

snabbt inlägg

Hejsan repris från igår.. ni får alltså gissa er lite grann fram till vad som hänt idag! ;)

Kan dock berätta lite sammanfattning, 1 ända lektion som var ridning och jag red Denver och det gick väl hyvsat passade även på att fota dom 2 hästar jag släpper ut varje morgon på Hippo och lunchar, käkade världens godaste fisksoppa till lunch, hade möte med några lärare och mamma och det kom tom tårar!, sa hej till min älskling och min allra bästa vän chrille muren i stan sen åkte jag dirrmode hem med 6 bussen från stan och det var party i mina hörlurar heeeela vägen hem, ponnyridnings Maja kom sen och red, och nu har jag precis käkat lite snabb natt middag och snart jag ska ända kliva upp.. suck. 5 står väckaren på!

På onsdag ska vi in med Cupido till vet och ultraljuda finisen, hoppas på det bästa! kramkram och godnattis //JW!
Penny
Angel

söndag 2 september 2012

sleeep time babe

Har verkligen inte mycket ork så blir lite text och mycket bilder. Har ändå inte gjort så mycket idag så tror nästan ni kan gissa er fram genom bilderna. Ska försöka få mig lite sömn nu.. skola imorgon!
Snart får jag min lön från sommarjobbet också, tror jag ska beställa lite grann från hööks då! ;)
Nu blir det natti natti, kramkramJW
är man smart så är man..
Tänkte förmedla till er som är nyfikna på hurran, det fungerar bara bra men jag saknar henne så! :(
Lånat bilder från Sandra, ska verkligen ta någon helg framöver och fara och hälsa på! :)

Godmorgon töra söndag!

Nyss vaknat nu blir det att för det första dricka mycket vatten, sen göra vinter hagar och göra iordning för en nykomling som kommer ikväll som ska hyra in sig i vårat stall med hennes häst! :)
Jag har faktiskt sovit mycket gott inatt, gårdagen spårade men jag var så nöjd ändå när jag kom hem och käkade chips..¨

Förresten åker min bästa Mormor hem idag kring halv 5 tiden, sååååååååååå jag kommer sakna henne! Tusen tack för sällskapet, maten, fika på säng och skratten mormor om du läser det här får du väldigt gärna skicka lite bilder som du tog till min hotmail. Kramar från mig till dig!

Nästa fredag kommer hela five vara öppet och jag ska passa på ha en sjukt rolig fredags kväll igen har jag bestämt mig för eftersom att det inte är vilka gäster som helst som kommer vara där på plats! :)

lördag 1 september 2012

NU KÖR VI IGEN

Hej, förlåt folket om jag skriver sent men har varit på krogen och haft så in i h-vetet roligt igår kväll, mått dåligt hela dagen så kallad B.A.K.I.S!
Inte gjort så mycket ikväll kom släkten och firade mig ännu mera blev choklad tårta med After eight i och fler presenter. Nu är det dags för utgång igen, blir fest i vännäs för att fira min fina vän Natali Dewall!!!!!!!! Så vi ses i dimman ;)

skriver mer tomorrowwwwwww ;)