fredag 31 augusti 2012

C P

Just kommit hem med bussen från stan, blev det lite dramatiskt men nu har jag gråtit ut och laddar om inför kvällen med mina bästa bästa VÄNNER som ställer upp och bryr sig! Längtar längtar..

Måste tacka fina underbara Maria som fanns där för mig idag när jag blev ledsen, Johanna på fältarna som ringde ett gulligt hurra-samtal och Markus Nylén som faktiskt bjöd mig på lunch idag i stan och sist men absolut absolut inte sist Chrille muren och alla andra som fixar upp min kväll!!!!!!!!
Tack till alla 347styckna som tagit sig tid att skriva grattis till mig på facebook!

Nu ska jag lite snabbt ta på hörlurarna och champagne glaset, ut och krama om mina underbara hästar, hämta så dom har hö hela kvällen och sen käka middag med min fina familj. Efter det så bär det iväg till stan för att möta upp världens bästa älskling, bästa chrille och många fler som bryr sig om mig och som kommer göra så att min kväll bli den totalt bästa på dom år jag levt.

Jag hoppas alla där ute kommer få en lika trevlig fredag kväll som jag kommer att få!
Vill tacka min underbara familj för att jag än en gång inser hur omtänksam jag är som person, tack för att du gjort mig till den jag är idag mamma! KramkramJW

torsdag 30 augusti 2012

Samtal efter samtal..

Hejsan, Hunnit med mycket idag och internet är fixat så skriver nu direkt ifrån min säng!

Varit i skola, äntligen shoppat nya riktiga träningskläder, planerat morgondagen, ridit, träffat mormor, snackat med folk i telefon, framför allt men en otrolig nära vän till mig vid namn MARIA + att även min lillebror ringde mig!!!!!!!!!!!!!!!

Kvällen har varit mycket underbar tack vare ett helt sjukt roligt och lärorikt samtal som vanligt med en underbar Maria Johansson!!!!!!!!!!!!!! Dessutom kan jag knappt tro mina ögon att imorgon är den dagen jag har tjatat om på bloggen, det som jag verkligen längtat till och pratat i över ett år om, nu är det bara 1 natt kvar sen imorgon kväll står jag där i kön och väntar på att få komma in ;) Blir ju inte riktigt premiär, men iaf stor premiär i umeå!


Nu ska jag sova och samla mig inför imorgon.. wiiiiieeeee happy birthday to me tomorrow!

kramkramJW

Saknar min älskade älskling Rasmus.. äntligen har allting löst sig mellan oss,
Är så himmla glad för det också för trots hur allting varit så behöver jag dig där för att orka! :) Puss på dig gubben!

LUNCH

Hej bloggen, är faktiskt väldigt skol less även om jag fortfarande försöker kämpa på, det är det grymmaste vad Metas foderstats beräkningar tar mycket energi. Nu är det lunch och det blir köttbullar, brun sås och potatis.. ska bli gott att rensa hjärnan, sen ta en promenad till Hippo för att luncha 2 hästar där tillbaka till skolan och har Samhälls lektion sen slutar jag.
Då beger jag mig till stan och ska handla lite nya saker med Mamma och även får träffa Mormor som ska vara hos oss i helgen och fira mig!!!!!!!!!!!!

förresten åkte jag moppe igår med Elin till stan, tusen tack för skjussen! Roligt som attan var det och snygg kände jag mig också... ELLER HUR?!....

Så här ser jag ut idag!!!!! :)

tisdag 28 augusti 2012

Nu är jag i skolan idag igen, as usual och bara att vänja sig för resten av året! ;)
Nu är det snart lunch, ska bara skriva klart det här så har jag lunch och ska gå och käka Ris och Skavgryta!

Ikväll händer inget speciellt, red cupido igår och han var hur pigg som helst, ska faktiskt fråga Meta om hon skulle kunna ta sig tid och kosta på att komma ut hem till oss och kolla igenom honom och säga vad hon tycker. Hon är ju duktig på foder och hästar! :)
I helgen vet ni ju vad som händer men det är inte bara krogen som står på spel, dagen efter klockan 9 ska jag ställa upp och självklart vara med på Naturbruksdagen som alltid är på Forslunda några gånger per år. :)

Men nu har jag visat att jag lever... dunkar den hära One More Night... i huvvet och även laddat ner den till mobilen nu! Tack så mycket Ulrika för länken så jag kunde ladda hem några favvorit låtar till mobilen! ;)

Helt fantastiskt bra, börjar ni se så se hela!!! Underbara polisjobbet..!

Så här ser jag ut idag!!!! :)

måndag 27 augusti 2012

18år på fredag....

Nu kan uppdatera lite, internet fungerar inte hemma så det blir otroligt tråkigt tyvärr.. och jag vet inte vart jag har lagt min kabel som överför från mob till datan så får helt skylla mig själv.
Kan iaf informera er alla att mina fina Apple Hurricane har lämnat Stall-Strandgården och står nu hos en tjej i Skellefteå som heter Sandra som är 16 och Hurran blev hennes allra första ponny.
Hon åkte ifrån oss i helgen, och jag tror hon kommer få det riktigt riktigt bra!!

För övrigt så händer det inte så mycket i mitt liv just nu, typ skola och efter den så är det bara hem, äta, rida, plugga och sen sova som gäller!!! Så ni missar inte så mycket om jag säger det.
Ni som undrar hur det går med min nya häst kan jag säga att det går framåt, Cupido lägger på sig mer och mer hull men det kommer nog ta iaf ett halvår innan jag kan börjar arbeta honom på riktigt.
Det var allting för mig för nu orkar jag inte lägga ner mer tid här för ska gå och bli fotograferad på skolan sen jobba litegrann hos Gunne och Britt-marie sedan åka hem för dagen och försöka hinna med 10över 5 bussen från stan! KramkramJW
Har färgat svart hår igen!!!!!!!!! Jippieeeee, black girl ;) Förresten så är min klänning beställd till krogen som ni ser här nedanför :)

onsdag 22 augusti 2012

bara 9 dagar kvar... ;)

Nu har jag fått låna Fridas dator på skolan, tuusen tack!  :) Alldeles strax har vi en ny lektion för i år, Samhällskunskap som jag behöver för att bli polis, så ska verkligen angagera mig redan från början och inte ligga efter någonting. Så ni får ha det så bra.
Ville bara säga att jag lever, min dator är sönder helt nu var inte laddningssladden som var paj för har fått en ny och den fungerar inte ändå, satt måste lämna in dator och alla bilder program och allting kommer att försvinna förmodligen.

Mitt liv leker som vanligt, inte nå mer än att:
05.00 - Ta in och ge Cupido mat
06.00 -Frukost och göra mig färdig
06.30 - Gå ut med Cupido och gå rakt till bussen sen
08.40 - 15,16.00 Skola
17.10 Åker hemmåt, äter, rider, pluggar sedan är det bara att sova och nästa dag börjar lika dant :)
Så det är inte så mycket som ni missar... hehehe men ska försöka ha dator tills nästa helg iaf då jag fyller 18 ÅR och det blir krogen så mycket roligt filmer och bilder kommer förmodligen ploppa upp efter det!!!!!.  Hoppas alla mår hyvsat bra, jag har varit frisk och sund riktigt länge nu. Otroligt skönt!
Ikväll blir det till att plugga Hovvård och Matte för på fredag är det hovvårdsprov och nästa vecka matte prov. Måste tyvärr säga att jag tycker det är rikitgt skönt att börja skola och saknat klassen som baaaaaaaaaaaaaaraaaa den!!!!! HA EN MYCKET TREVLIG KVÄLL..

onsdag 15 augusti 2012

16 dagar kvar ;)

Stressar stressar stressar... bara 16 dagar kvar som liten ungdom och jag funderar på vad jag ska ha för skor..för klänning.. för halsband.. för örhänge, det byts nämligen hela tiden för mig!
Jag blir galen!!!! Men jag tror det kommer bli en otroligt rolig kväll.
Nu gäller det att göra fint i hemmet, damsuga bort lite hundhår osv och rida och göra klart hästarna, fixa mig själv och lite annat innan folket kommer hit på ett LR möte , kramkramJW

tisdag 14 augusti 2012

TISDAG

Uppdaterar från super mobilen, min dators laddningsladd fungerar ej så kan inte ladda datorns sladd så måste köpa en ny vad nu det kommer kosta, typiskt. I helgen är det vännäs tävlingarna där jag ska vara och hjälpa till, håller tummarna på att älskling ska följa med dit så jag nån gång får träffa honom iaf!!! Nu på dagarna gör jag ingenting annat än att äta, sova, leka med min gélé kompis, rider, har ponnyridningar och pluggar..
BÄSTA C!
Hämtar hurran själv i hagen, galopperar, hoppar 50cm, rider barbacka, skrittar och travar själv, leder hurran själv.....Maja 5 år är helt enkelt bääääst och tur att hurran är så otroligt väluppfostrad och snäll som hon är, kommer bli vattenfall i ögonen när hon åker! ;'(
Det var sista gången Maja red hurran och bra gick det shiit pommes fritt, nu åker Maja till Turkiet och när hon kommer tillbaka kommer hurran förmodligen vara borta. kramkramJW

MAJA BJUDER... ;)

lördag 11 augusti 2012

Dagens start blev makaroner!

Nu ett snabbt inlägg, ska plocka ur diskmaskinen och byta om också innan jag far men sen bär det iväg mot vännästävlingarna! Hade tänkt titta och förmodligen hjälpa till lite grann också! Skriver ikväll, stallet är färdigt och mockat och klart sen imorse!

Till alla er som skriver sms till mig MITT SIMKORT ÄR SÖNDER!!!!!!!!!!!! Ska försöka få det att fungera så snart så möjligt så förlåt till er som jag vet väntade sms från mig, som jag inte kan säga att mitt simkort är sönder, så hoppas ni läser det här!!
kramkramJW

fredag 10 augusti 2012

GÅRDAGEN! ;)

överlevde den läskiga moppe turen

Nu är jag igång igen, bättre än någonsin fått vara med mina underbara bästa vänner och haft den bästa kvällen ever igår, körde moppen hem i mörket kring 12-1.. och jag är mörkrädd det var sjukt läskigt. Inte en enda bil var ute förom farsan blå so jag fick möta på.. hehe iaf så var jag goaste trött när jag kom hem och det var otroligt skönt att gå och lägga sig i en varm säng.

Hade fått hem en mobil på posten av bästa Jörgen som skickade ner från sthlm, tusen tack! Det fungerar super bara det att jag råkade he av mitt simkort så vi måste beställa nytt simkort!
Så alla ni, ni kan inte nå mig bara få facebook.  

Nu börjar jag dagen med att rida Cupido, longera Tornado sedan blir det ponnyridning vid 15.00 för Hurran och UIllas del, Maja is back och hon har även med sig en bekant som ville rida.
Bjuder på 2 Bilder som är tagna med den nya mobilen idag, den allra första bilden ja tog var den till höger kramkramJW, Uppdaterar ikväll!

tisdag 7 augusti 2012

hard workwork

Hejsan bloggen, idag fortsatte jag med målandet på stallet och det är nästan klart, lite makaroner i en plastmatlåda med smör och ketschup satt fint i magen som lunch, ute på ställningen när det småregnade till musik som jag hade i datorn inne i stallet på högsta volym. Jätte mysigt faktiskt

Ridit Hurran och mjukat upp henne inför, det blev ett dressyrpass + en uteritt!  Imorgon kommer nämligen dom första som ska komma och provrida hurran, ska bli spännande!

Tornado blev även longerad idag över 6st småupphöjda bommar efter varandra, gud så fin han är, tar alla klockrent! Blev som ett jogging pass för honom. Avslutade passet med att busa med honom litegrann, det tyckte han var väldigt roligt. Längtar verkligen tills han är inriden och klar för han är så väldigt fin i kroppen Tornado, och luftig i steget osv.

Har hittat en ny intressant klänning som jag faktiskt tyckte såg väldig snygg ut, med båda mina favvorit färger i..blå och svart!
Det får vara allt för idag, nu är jag trött och vill lägga mig och sova, och skriva ett låååångt sms till älskling innan ögonen slocknar. Ha en bra natt allihop och hoppas ni får längre sovmorgon än vad jag kommer få ;)
Som vanligt blir ingenting som jag tänkt mig och försöker man sitt bästa blir det sura miner iaf, jaja undra vart den här dagen kommer sluta då.  Om det ändå gick att vara osynlig eller död i 1 månad så pleasee. Jaja, nu ska jag ut och rida hurran och träna Tornado!

måndag 6 augusti 2012

värda att hyllas

Säger godnatt med dessa fina extremt duktiga vänner som är UNDERBARAAAAAAAAAAAA på att göra mig glad med sina otroliga röster och kunskaper! Tack Anton Ekström och Moa Karlsson för att ni gjorde min kväll ;) Lyssnat på dessa säkert tusen gånger om..





-    -    -    -    -     -    -    -    -    -     -    -    -    -    -
Under denna dag har jag målat stallet som ny är halft klart tog bilden när jag och mamma precis börjat, haft ponnyridning med maja som blev överlycklig när hurran kommit tillbaka. Min allra bästa sötaste ponnyridare som tom har med godis och blommor till mig!!!!!!!!
Har även badad med Natali med Hurran och Cassie, vi red till festplatsen i vännäsby!!!!! MYCKET TREVLIGT, och även som sagt suttit och lyssnat på Anton och Moa större delen under kvällen men nu blir det godnatt! Så har en bra natt allihopa, ska börja kolla på en krogen klänning vilken jag verkligen ska beställa hem.. NU BLIR DET GODNATTTTTTTT!
FÖRRVIRRAD... kollar på hur många som helst och vet inte vilken av dom jag ska välja..
Dagens och morgondagens jobb!

NU

Idag ser dagen ungefär ut såhär:
08.00 - Vakna och käka frukost, ge Cupido morgon mat
10.00 - Jobbar hemma hela dagen med målning
* Rida Hurran
* Plugga
* Käka middag

19.00 - Ponnyridning med Maja
Sen vet jag inte vad kvällen blir av för något eftersom jag slutar jobba :) förmodligen ta det lugnt och  plugga sen se en serie innan jag somnar. Sen fortsätta dagarna med pluggning, ridning och vänner tills skolan börjar.. Imorgon ska jag fara in till stan och se på sånt här beachvolley med massor med vänner!!!!!! Sedan planeras även bio med Olivia och säkert fler! ;) kramkramJW
Måste förresten tacka min sjukt underbara bästa vän Christoffer Muren för att han finns i mitt liv, min gudomliga vän, min bästa vän, min allra allra bästa vän, mitt allt när världens känns knas och en av få vänner jag kan söka mig till direkt. Det är så skönt att ha dig så nära även fast du är såååå långt bort ibland min vän :) kramar till dig! Nu ska jag dra mig mot jobbet ;)

söndag 5 augusti 2012

Sitter just nu och väntar in att få börja kolla på PONNY SM på webben live... hejja Linn Lindeberg och Josefin Bjur från norrland hejjja hejja hejja!!!!!!!! Ska även bli intressant att se märta där.

Hurran är hopptränad idag, stutts och kryssoxer i slutet som låg på 120 i slutet, toppen duktig var hon och jätte pigg och framåt och tog för sig! Varför ska man fästas sig vid så fina djur när dom ska säljas? ;( Jaja, en bra familj är det absolut viktigaste och jag är glad för varje dag som jag får ha kvar henne och rida henne! Imorgon är det ponnyridning som gäller för Hurrans del, maja kommer nämligen!

Cupido fick sig också ett pass idag men han var rätt trött och seg idag, fick stå inne  igår undernatten och vila upp sig lite. Så det var iaf bättre idag men ändå trött. 

Kvällen blir att ta sig lite oboy, frukost macka och fil&flingor och sätta sig och följa PONNY SM som går av stapeln på Årsta.
kramkramJW

fredag 3 augusti 2012

NU: bästa mellanmålet eveeer

Nu...


 Med jordgubbar, flingor och fil sen ska jag ut med Hurran på en ridtur och sedan in mot staden och hämta min nya mobil och umgås med lite vänner in town ifall jag får tag på någon! :)
Ingen mer uppdatering ikväll för datorn är inte allt i livet men vänner och att må bra är det så datorn dissas mer eller mindre ikväll ;) så det får ni leva med kramkramJW 

GUES WHO'S BACK HOME!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Denna underbaring är back home ;) gissa om jag är glad, men gladast blir nog ponnyridnings maja! ;)
Fredag idag.. mycket är det just nu.. om 28 dagar kvar blir jag 18 + att idag är min allra sista jobbdag!!!! :D Ha en bra dag för det ska jag ha, efter jobbet ska jag hem och rida sen in till stan och kanske sova hos rasmus eller om vi sover hos chrille..don'tknow! Men jag ska få min nya mobil jag har köpt så smsa gärna till mig nr och skriv vem det är!!!!!!
Nu käka en ordentligt frukost kramkramJW

torsdag 2 augusti 2012

jag mår bra

Tjabba, omtumlad tjej efter en moppe krash i en rondell igårkväll i kanske kring 30,40km/h, det gick bra och ingen amublans behövdes som tur var även om folk ringde när jag låg där men efter en stund så reste ja bara på mig. Tack för att folk är så sjukt omtänksamma!
Glad att jag fick träffa Olivia pettersson, chrille och älskling iaf :) Har ingen mobil nu eftersom att jag lämnade igen den jag lånat men den som jag skulle köpa kunde han inte lämna till mig igår för han var borta eller hure va. Så rasmus ska förmedla den till mig direkt han fått den.

Cupido får lite vila då han är ny masserad! Så det ska bli bra för honom han ska även avmaskas då han aldrig blir fetare, så kanske har han mask? Han är fortfarande jätte jätte smal och ändå går han på bete + för mat + får hö.


Nu är det jobb som gäller, kommer inte kunna rida tyvärr för jag känner av allt för mycket i höften men stapla ved går nog bra!