måndag 30 juli 2012

Godmorgon, nu blir det att fara mot jobbet och cupido är riden och klar för dagen! Vi hörs ikr, sms eller ring mig istället för att skriva på internet för det är föräldra låst på mitt internet så kan inte vara ute någonting, tur man kan hacka sig in nån gång iafa! KramkramJW


Jag älskar min lillebror!.


lördag 28 juli 2012

you smile, i smile

Hästarna ridna, och fler ponnyridningar är inbokade, underbart vackert väder var det idag sol och mycket blåst! Tornado blev löshoppad för första gången idag, syns att han e valpig men tog sig övetr 90cm super duktigt! :) Cupido var piggare än någonsinn idag, så det var roligt!


Nu ska jag ta och gå ut och ge T&C kvälls mat och hoppa in i duschen och sen kanske sätta på ngn mysig film eller dra någonstanns med min alldeles egna MR. Blixten Baotian!


Ha en bra kväll allihopa, jag har även gjort en önskelista tills min 18årsdag ikväll och fortsätter planerar hur allting ska gå ihop under den sista helgen i augusti.. ;) kramar på er!
Älskar min rasmus och saknar honom enormt mycket, en till helg dag sen är det en ny men SISTA jobbveckan! :) 
JUST NU: Osminkad, ofixad, luftig tröja och ett par leggings man känner sig vig i!
Underbart känsla, ska väl se någon film nu efter att gett mina älsklingar kvällsmat!
eller oxå blir det att dra någonstanns med min fina röda blixten som står ute i garaget! ;)
Vi får se vad jag hittar på, ha en bra kväll alla! kramkramJW

torsdag 26 juli 2012

Nu mot jobbet, uppdaterar efter jobbet! ;) Ha en bra dag allihopa!


måndag 23 juli 2012

Jag lever jag lovar

Inte skrivit på ett tag, det är bara så trist när jag inte kan lägga in nya bilder på vad som hänt under dagen från mobilen. Datorn hittar inte mobilen när jag kopplar ihop dom så det får bli  tråkigt.


I fredags kväll åkte jag och mötte Chrille och Rasmus i stan, åkte sedan vidare mot Chrilles lägenhet medans dom var på krogen och firade ngn polare. Jag hade myskväll med film och myste ner mig ordentligt i Chrilles soffa, somnade och vaknade om vartannat, riktigt riktigt skönt!!
Efter några timmar kom Chrille och Rasmus hem, vi såg lite film, lagade mat tsm och Chrille försökte lära mig lite spel.. helt omöjligt att förstår hur allting går till om ni frågar mig! ;)
När vi till slut skulle se en sista film somnade jag såklart i soffan och där fick ja sova undernatten helt död medans Chrille och Rasmus sov i sängen i sovrummet hahaha!  Men tack för en otroligt mysig och väldigt trevlig helg grabbar! :)


Idag har jag jobbat och ridit, imorn ska jag förmodligen lacka en bro, he blir skoj om det inte blir regn förstås för då blir det nog att sitta och plugga istället för Inga skulle fara bort så är helt själv!


Imorgon kommer Veterinär Ingemar Jämte och kollar på Cupido och vaccinerar honom!


Nu ska jag knoppa isäng och sova åt andra hållet i sängen, det var faktiskt riktigt länge sen och alltid dom 3 första dagarna när jag byter håll sover jag så extremt bra! Godnatt allesammans!


Ge mig bättre väder nååååååån!

fredag 20 juli 2012

Shout it out♥

Går kvällen så hände det inte så mycket annat än  först jobb, sen plugg och ridning alltså standard.
Nu ska jag strax till jobbet igen, men tack och lov är det sista dagen för veckan, jag menar rätt skönt med helg och en sak jag älskar med mitt jobb är att jag börjar 10 varje dag.


Under helgen ska jag nog försöka slappna av lite grann och vara med Olivia Pettersson i helgen + att pappa hämtar mig på lördag kl 9 över dagen så jag får träffa farmor sen blir det nog att han får skjussa mig till Olivia på kvällen och sen sover jag där! :) Så kanske det blir filmkväll eller något mys med olivia och några till på lördag, man vet aldrig vi får se. Hoppas ni alla där ute har det bra, jag överlever bra men är väldigt väldigt trött nu.


Cupido ska få skritta varje dag ända tills på måndag då Veterinär Ingemar jämte (min stora favvis) kommer ut och ska vaccinera! :) kramkramJW
To young to die
 to old to cry
to much in love
 to say goodbye.

torsdag 19 juli 2012

Idag är inge bra dag, kommer inte skriva någonting ikväll skulle jag tro men man vet ju aldrig.

onsdag 18 juli 2012

Cupido min stora kärlek ;)

Trött som attan var jag när jag klev upp, hes och förkyld lite men for till jobbet ändå. Målade en lada idag kom hem och red C nästan ända till vännäsby idag, skrittade och travade och sen lånade jag Pias ridbana i brån och galopperade på och hon fick även se min fina!.


Påväg hemmåt mötte jag Natali och sedan mötte jag några andra också. Super mysigt och tack för sällskapen! Nu sitter jag i sängen, glömde helt bort att käka middag så magen gnäller... men nu blir det att sova och kliva upp till jobbet imorn. Redan lite less men nu får jag faktiskt ta och bita tag i det sura äpplet. Med tanke på att jag kanske flyttar om några månader gör mig ännu mer peppad på att jobba och få ihop pengar till eget hushåll mat osv.
Nej nu måste jag rappa mig isäng och för 5 gången försöka sova i denna bastu, godnatt
Bilder från idag..
  -           -           -
Mäktigt som attan... här skulle jag absolut vilja vara!
Gaga is the shiiiet..

J 0 B B

Nu är jag igång igen efter en pytte paus, livet går före bloggen ;) Men nu är jag tillbaka, Cupido har fått 2 dagars vila efter dom intensiva dressyrträningarna, ikväll tar vi tag i allting igen!
Men först nu jobbjobbjobbjobb! älskar min finaste rasmus suppppppper mycket och jag saknar honom så om ni ville veta! kramkramJW



lördag 14 juli 2012

let's go

Nu börjar dagen, fil och flingor till frukost sen ska jag gå och plocka in Cheyenne och göra i ordning henne! Sen se vi vart dagen far!  Måste bara berätta att jag hade världens mardröm inatt, drömde att Cupido dog när vi skulle ta hem honom.. shiit så hemskt! kramkramJW

fredag 13 juli 2012

fredag den 13 är över

HEJ :D
Inte haft otur någonting idag kändes bra, träningen med Cupido kunde verkligen inte gått bättre. Blir många dressyrträningar nu då han verkligen behöver få upppbakdels styrkan innan man börjar med hoppningen. Tornado var flitig, glad och pigg idag när han longerades och ponnyridingen gick bra. Imorgon väntas en hel del jobb med ponnyridning så det blir bra sen får vi se om jag drar förbi älskling! :)  Ha en bra kväll, så mycket mer än att vara med hästarna hann jag inte idag. Kramkramjw


Efter länge sökande.. hittade jag Cupido på internet. Inge resultat men en bild på honom :)

Fredag den 13

Hejsan, hoppas alla tar det lugnt idag och att ingenting tråkigt eller dåligt händer ;P


Hästarna är morgon fodrade, nytt foder blött och hö är hämtat och packat och stallet är även sopat och klart för några timmar sen. Vid 2 tiden alldeles snart alltså kommer Emma och ska hjälpa mig i stallet och få ponny rida men även hjälpa till att borsta och göra i ordning Tornado, Cheyenne och Cupido. Ikväll är det förmodligen dressyr träning för Mia med Cupido som gäller.


OBS
Imorgon är det Gårds-försäljning hos grannen från 10-15 eftersom han gått bort, och det kommer vara gårds loppis. Så ett tips, vill ni fynda och medans kanske fika eller låta barnen rida? Kom förbi! Parkering på en stor åker, men ändå inte så mycket för 300 person som det är beräknat att komma, så att vara snabbt på plats är bra :)

 Ikväll blir det att se Sean Banan inuti Seanfrika, hoppas på att den är rolig och bra..!

Jag har på mig jeans... shiit undra vad som sitter snett i skallen? ;)
Min absoluta favvorit tröja att ha åh mysa med på kvällen!

torsdag 12 juli 2012

Underbart väder!

Det går inge bra när jag verkligen försöker vara seriös :( .... hahhahahaahahahh

Sjukt underbart väder, ute idag och Cupido har fått morgon mat, jag har damsugat och mycket annat som nämns i videon. Nu ska jag gå ner till sommarhagen på åkern och hämta  Tornado som vi släppa in till Cupidos hage. Nästa inlägg kommer kring 23.00 ikväll kramkramJW

onsdag 11 juli 2012

PINSAMT INLÄGG

Olivia har varit här och mysigt var det, vi såg jägarna men tyvärr tyckte jag faktiskt inte filmen var så bra som alla snackat om?.... Men mysigt var det ändå!  Jag har hunnit rida C som gick SUPER, motionerat mig själv, tvätta fönster och lyssnat på en massa bra musik.


Nu ska jag lägga mig och se en polis serie, ovanligt för att vara mig! Har förresten inte fått något svar än från eleven som går på Polishögskolan i Sthlm ännu ;( Håller alla tummar och tår för att få ett svar!
-
Här kommer det pinsamma saker...menmen! Här kommer 2 otroligt pinsama videoinlägg jag gjorde igår.. men la aldrig ut dom för tyckte de vart fail men nu hade jag ändå tänkt lägga ut dom. Tänkte att det kan vara kul att skämma ut sig också ibland och framför allt se som läsare.
Dessutom så händer det inte så mycket på bloggen så se och njut och skratta MED mig ;)


Funderar fortfarande vf cupido hoppar till i slutet hahahahahahaahhaahaahahah  ;)

be right back tonight

Godmorgon godmorgon,Cupido är inne och käkar morgon maten och medans så hinner jag skriva några rader och även käka frukost jag med, sen blir det ut att rida innan regnet kommer.
Ska rida honom ut en långtur så han får långtrava + lång lös galoppera idag och även lite galoppkondition! :) Olivia kommer hit och har lite mysigt med mig i några timmar sen, vi hörs ikväll!!!!! :) Missa inte videoinlägget som kommer ikväll hahahahahaah...... ;)




tisdag 10 juli 2012

lilla maja + STORA CUPIDO

Japp dagen har gått fort och jag har knappt hunnit med, tror jag fortfarande var i sängen vid klockan 12-1 och mami hade migrän så masserade henne lite grann.  Har även hunnit se filmen Pappa Polis 2 gånger och shiiit det var inte igår jag såg den, grym är den!


Ponnyridning ägde rum vid klockan 6 och Maja ville prova Cupido och visst fick hon göra det och sååååå duktig hon var men hon tyckte han var stooor hihi. :) och Cupido var så snäll så i stallet och där stod hon och borstade honom och han var liksom jääääääkliogtmycket större än vad hon var.


Cupido fick även sin första dressyrträning idag, det gick verkligen bra! Fick veta ett helt nytt sätt att rida honom, för jaghar suttit och ridit fel! Tänk så mycket man kan lära sig i livet det är ju otroligt :)
Känns bra att vara på rätt spår nu iaf, och väldigt skönt att komma igång med Mias underbara dressyrträningar!


Nu på kvällen har jag fått massor nya filmer till min dator, sen ska jag gå ut till mammas nya bil och byta ut lite musik i låtar som finns i hennes bil i USB minnet.. 


sen ska jag nog mysa ner mig i sängen och se "Det Brinner" som egentligen är en författarbok av Laura Trenter som jag läste mycket i skolan.. men har faktiskt aldrig sett filmen så den blir det att se! :) Mobilen ligger på laddning så imorn kan ni nå mig, har varit lite hit och dit idag så ingen har kunnat få tag på mig idag mn ändring på det imorn! Godnatt, kramkramJW

måndag 9 juli 2012

Myskväll med C!

Nu är hästarna färdiga, och jag är trött i kroppen! Funderar på att ta en jogging runda med lite musik men det får nog bli imorgon! Sitter och kollar vad folk söker på när dom hittar till min blogg.. hahah väldigt roligt kan jag lova! :)


Idag fick Cupido ridas till brån på Määttäs gräsbana, väldigt stor och skön bana att rida på, även Carro och Yvonne kom och kikade och sen fick Carro sätta sig upp och prova för jag ville se hon rida C. Gick bara bra!! Han tyckte det var riktigt roligt att rida utomhus och han får mycket mycket mer framåt bjudning då också, han fick hoppa ett räcke 2 gånger annars koncentrerade jag mig mest på öka minska, byten + stärkande för bakdelen + lite bommar så han blir van att man ska slippa hoppa över bommarna hahah.
Imorgon blir det våran första dressyrträning för Mia nere i vårat ridhus, och på onsdag har jag planerat att fara och bada med Natali och en utav hennes hästar i vännäsby vid festplatsen där. Det kommer att bli väldigt trevligt, även per och någon annan kanske kommer dit och fotar oss så då får jag säga hej till dom också! Trevligt trevligt.


Cupido står inne inatt för han springer bara fram och tillbaka och blir myggbiten hela tiden, han verkar inte tåla insekter nå bra alls. Så vi måste försöka hitta ngn lösning på det. 
Nu måste jag säga godnatt innan min ögon gör det åt er! kramkramJW :)


-Film inlägg -

ojojoj så trött jag är, och det har inte blivit skrivet på nån dag/ några. Men jag är så trött varje kväll och annars är jag i rörelse hela tiden så skriver jag bloggen gör jag det helst när jag sitter i sängen precis innan jag ska sova men jag lyckas inte alltid så bra med det hehe. Oftast blir det så att jag blir så trött att mina ögon börjar slockna hela tiden och tillslut somnar jag!


Idag blir det till att kanske dra en tripp till övik och gratta mormor beror på hur mamma mår, sedan hem rida Cupido och Tornado, sen blir det nog att sola mig lite brunare och vara ute i de härliga vädret!!!
Haft en underbar helg med älskling, + att det varit mycket bra väder hemma och C har fått träningspass dag :)  När han får vilodagar så far jag ut och skrittar honom på långtygel, det är vilodag för mig! Sedan ibland händer det ju att saker och ting kommer ivägen så ibland för dom vilodag i hagen helt.
Förresten så vill jag tacka Alicia Arvidsson och Rasmus Lindgren som gjorde mig sällskap igår, hjälpte till att bära bommar/hinderstöd och filmade när jag red! Tusen tack ;)
kramkramJW, nu ska jag ut i det fina vädret!




KLOCKREN BILD!!!!..

fredag 6 juli 2012

MOT VÄNNÄS

Vaknat, gett C mat och släppt honom i hagen. Vid 14.30 ungefär blir det Vännäsdagarna ett tag, träffa många fina, ta emot mobilen och vara med rasmus, är inte där så jätte länge. Imorgon är det Lr visnings som sagt, dra er dit! Toppen värt, verkligen jävulst bra produkter... hur skulle jag annars få så fin hud? Nu ska jag göra mig i ordning och dra mig dit kramis på er alla! Sparar det bästa till sist, att rida Cupido ikväll då det är så fruktansvärt varmt ute nu så vi hörs ikväll! :)

torsdag 5 juli 2012

Brist på bilderrrr

Det är så synd att den här mobilen jag använder inte går att få in bilder på datorn, sladden mellan fungerar och anslutningen men datorn hittar inte telefonen... så det sög! Imorgon blir det en snabbis förbi vännäsdagarna, ska även träffa väldigt många  bekanta wiiiiiihoooo! Sen få köpa en ny begandad mobil av Amanda Jonsson och lämna tillbaka Linns Sony Ericsson-xperia :)


Imorgon Lör 7 Juli, blir det LR Health and Beauty visning med sjukt bra produkter på backens församlings gård klockan 10-14!!!! Kom dit vett ja ;)


Cupido var underbar idag runt byn och i ridhuset och ännu en tår föll från min kind när jag stod och tog av honom sakerna i stallet, tänk att det kan finnas så fina underbart betydelsefulla djur som kan få en så otroligt motiverad och glad och få känna varma glada känslor i kroppen bara utav att jag röra vid honom och kolla på honom och att få samarbeta med honom. Älskar när han kommer med mulen som han alltid gör bakom nacken!  Ja shiiit, får gåshud av att skriva det här! :)


Har varit och nattat honom i hagen, han tyckte inte alls om myggen ikväll så jag ställde in honom en stund inne i spiltan inne, där har han det bra. Han är verkligen en häst som älskar att stå inne det märks! :)


Har otroligt mycket brist på bilder nu, ska se om jag kan
 försöka spara ihop till en 400-500krs kamera eller någonting! :)

giv me giv me GIV ME WATER

Hejsvejs, just vaknat slumrade verkligen djupt igår. Inge jobb idag, tar mig ingenstanns med moppen. Sen har vattnet har gått sönder här hemma, kan inte duscha inte laga mat, inte tvätta händerna, jaaa.. inte mycket som inte går just nu! Känner mig som en grott människa.


Kan berätta att i helgen fyller min kära pappa år, så han ska firas ordentligt och sebbe (lillebror) kommer inte att vara där blir,så då rätt skönt både för mig och pappa så blir nog gänget där och jan och alla. Rasmus hänger med dit till söndag kväll! Blir nog enormt trevligt med cowboy middag, grillning och massa skratt och prat och musik och sådär! :)


Nu ska jag ut och rida Cupido vi hörs ikv då vattnet kanske börjat fungera? vem det. håll tummarna!
Tänk att vi är så beroende haaaaaaa? ;)

onsdag 4 juli 2012

Young homie what u trippin on

Dagen gick rätt fort, började hos inga vid 10 så hon hämtade upp mig och vi fortsatte till´Tavelsjö Islands häst gård, för att sko några ponnysar. Medans Inga skodde, tog jag av skorna på dom andra hästarna och fick hjälpa till. Jääkligt ont i ryggen fick jag! Sedan blev det en trip till Media Market och Net o Net för att kolla på lite saker Inga köpte hem, sedan hämtade mamma mig.


Käkat middag, makaroner... (vem blev förvånad?.. ingen hehe) Jag vet inte varför jag aldrig lessnar på det?! Nu blir det till att hoppa i säng och upp imorgon och rida C, vi får se om det blir jobb imorn eller ej. Imorgon kväll ska även Tornado få röra på sig kramkramJW




*CUPIDO TODAY*

Lite bomarbete blir att jobba mer på för det behöver han absolut det märkte jag idag när jag la fram lite. Red i ridhuset i alla gångarter lite minska öka, halt, backa, svänga, byten i galopp osv, sedan en sväng runt byn så han får träna i backarna som är runt byn, har som plan att han ska få gå där varje dag runt byn anntingen i början av passen eller i slutet. Ingen jätte lång backa men rätt brant den lilla bit den är, men i längden är den nog bra för honom. :)

Idag gick Cupido jätte bra, det går bättre och bättre för varje pass jag rider honom, törs säga till honom mer. Han är gudomlig i handen, mjuk, känslig men otroligt trevlig där han är.

Bild från idag, så här såg vi ut på ridturen idag! :)

JOBB DAG, NUMBER 1

Hej Satte upp en ny sak på brevlådan igår, så nu står det Stall Strandgården på våran brevlåda! Tidigare stod det ingenting alls, det var bara helt tomt. Men nu sitter den inplastade lappen där! :)


Moppen vägrar fortfarande fungera, har ingen aning vad saken heter som inte fungerar.. men det har någonting med bensin saken att göra iaf, och dessutom gick det inte köpa en ny sån i stan heller? hoppas verkligen det finns på Moped Shoppen i Vännäs annars bryter jag ihop!

Håller på att göra mat som jag ska ha som lunch hos Inga idag, har hunnit städa lite men när makaronerna snart är färdiga så ska jag ut till Cupido och pussa på honom en snabbis och ge honom hö innan jag blir hämtad vid 10 :) ska bli otroligt roligt och intressant idag, skulle få följa med Inga när hon far iväg och skor till att börja med. När jag kommer hem ska jag rida cupido och Pia ska kolla på och kolla lite. En dressyrtränare så det ska bli intressant att höra lite ord från henne!  :)

Nu kör vi och hoppas den här dagen blir lyckad kramkramJW


Ser ut såhär idag!

tisdag 3 juli 2012

Blir tårögd av min fina!

Nu skriver jag innan jag blir så trött att jag bara slumrar så som det brukar bli. 
Min Cupido är helt underbar och jag blir nästan gråt färdig när jag rider honom och framför allt när jag ska skriva ner det för då tänker jag på känslan igen, den är den finaste hästen jag hittentill haft, det är så sjukt att det nästan är obeskrivligt. Folk tycker jaja alla hästar är väl fina på något sätt, men den är som otroligt hur perfekt han är för mig och jag trivs sååå bra med honom :)
För att han är så cool lugn och totalt o brydd i allting annat än mig och arbete, han är så glad och positiv, och han tycker verkligen om att bli ompysslad och älskar att få beröm! Kommer i hagen gör han, sen drar han något gnägg samtidigt och det är också jätte mysigt när han gör så!
Tusen tack till Lotta på Stall Västerbo! http://www.stallvasterbo.com/

Mejlade faktiskt en polis i sthlm här om dagen och frågade hur det är att vara polis, hur han trivs och om han kunde svara på lite frågor osv. Ska bli intressant, nu väntar jag med  stor spänning i hjärtat på svar ;)
Imorgon är det jobb som gäller, ska jobba hos Inga, kommer att få Rida, sko hästar, mocka, måla, köra hästar och hjälpa till med myckt annat! kramkramJW


Saknar älsking, tur att vi kmr ses snart! :)

Blev inge jobb idag, börjar imorgon

Stigit upp och haft en otroligt roligt konversation på facebook med blomman min älskade vän, sitter just nu och snackar med natali och Planerar ridning i naturen med henne idag så det ska bli trevligt, ska gå ut och ta in Cupido nu efter lunch tid blir det vaccinering coh jag får träffa den otroligt trevliga Jämte!!!!!!!! kramkramJW
Hörs i eftermiddag!
Mys Torndo!

måndag 2 juli 2012

Allt häst intresserat folk, ett inlägg for you

Idag har jag städat en finka från svart till vit, njutit av det underbara vädret, städat i stallet, smörjt alla mina saker, haft dubbla ponny ridningar, och hovslagaren har varit och gjort Cupido s hovar snyggare och jag har även tagit pannkaka + cola till middag, mums!
Nu är Cupido utsläppt i hagen så han får börja stå ute, han är väldigt väldigt känslig mot mygg för hans myggbett blir reäla på huden hans, han får verkligen rikig runda stora myggbett. 
Måste bara VARNA för har en magkänsla av att det här inlägget kommer bli rätt så långt men vi får se. Som sagt ska jag göra en presentation av Cupido och Tornado och berätta lite hur jag tänker kring unghästar och inridning, så jag börjar med en snabb information om T och C!


-
Namn: Tornado
Mor: Ursinia
Far: Hiphop 1045
(Har även Feliciano + Irco Marco i hans släkt)
Kön: Valack
Ålder: 2år
Färg: Brun/Mörkbrun
Info; Tornado är alldeles i början av in ridningen, insittningens biten är klar. Han är än så länge mest bara sutten på, han är longerad från marken enstaka små hinder vilket han tycker är jätte kul. Han är nyfiken, tuff kille med ett riktigt bra psyke, mycket humör dock. Vill gärna göra allting på hans eget sätt så man måste vara bestämd med honom, sen är det säkert mycket för att han är unghäst också som han ska pröva allting osv.

Målet vi på gården och framför allt jag har med Tornado är att han ska bli en fin tävlingshäst på en bra nivå! Att jag själv ska bli mycket duktigare, lärare mig mer om både hästar i allmänhet, hur allting fungerar från födelse till att tävla "140 Nationellt". Ni förstår tanken hoppas jag.

Det jag gör med Tornado just nu är att han ska få bli helt van vid att ridas i natur och i ridhus, möta olika saker osv. Några gånger i veckan går han just nu, ca 2 gånger i veckan kanske. Så han longeras över bommar, jobbar PNH för att hela tiden ha kontrollen över honom och tänka "jag bestämmer", och åker omkring på honom i både skritt och trav. När jag sitter på rider jag ej själv utan på longerings lina och då brukar oftast mamma longera. :) Last tränas i transporten gör vi med Tornado ungefär 1 gång i månaden!
 Går även ofta promenader efter vägen, han är totalt orädd för lastbilar och bussar och andra trafikanter. Tror detta kan bli en riktigt tuffing på tävlingsbanan!
-


Namn: Cupido
Mor: Har inte passet framför mig, sökt på internet men hittar inget. Vet att han har toppen bra stam men vet bara av pappan och farfarn eftersom att i holland skriver man ej ut hästen namn.
Utan dom skriver bara ut fadern på annonsen.
Far: Indoctro 
Morfar:
Nimmerdor 
Kön: Valack
Ålder: 5år
Färg: Brun
Gjort: Tävlat 110 i Holland

Cupido känner jag inte så bra än eftersom att han är så pass ny så vet inte riktigt vad jag ska skriva, men än så länge kan jag konstatera att han är väldigt lik tornado. Nyfiken, inte en fjantig typ utan sten cool. Långa kotor vilket gör att han har bra gung i steget... För stunden tappar jag vad man brukar kalla det..
Trevlig i övrigt, gick in i transporten på en gång, gick lugnt ut, verkar vara trafiksäker av det jag provat. Inte rädd för traktorer, moppe eller någonting snt.
En sak som är otroligt roligt är att han är så pass lik Tornado :)
Verkar ha ett toppen steg, svävar fram, gunghäst galopp, plockar mycket mark och vinner mycket tid utan att det egentligen går så fort. 

Målet med Cupido är att jag ska få ta både honom och mig själv till en hög nivå det är såklart stjärnmålet, få testa nya saker, få tävla, träffa andra folk och hästar och att jag själv helt enkelt få utvecklas som en bra ryttare OCH... framför allt ha roligt och inte vara nervös.
Taggar ner på nerverna och fokusera ännu mer!

Vad jag ska göra nu med Cupido är att skapa muskler, och mer hull och absolut lära känna honom bättre och hitta knapparna i ridningen. Dressyr träna som attan, markarbete och inte hoppa förrän musklerna kommit, och där efter kan man börja kolla på någon klubbtävling för att börja pröva sig fram.



SKRIVER OM HUR JAG TÄNKER OM UNGHÄSTAR SENARE!! :)

underbaaaaart

Äntligen äntligen äntligen får jag sätta mig till ro på altanen, kommit hem, kring 3 tiden i natt/ på morgonen. Hunnit städa och skrubba Määttäs finka vi super snällt fick låna, ägnat halva dagen åt den och verkligen jätte ren och fin sen har vi även städat ur den med virkon så att den blev steriliserad ordentligt. Nu lite snabb lunch/middag innan det blir ut och jobba på gården igen och små mys pauser med Cupido då och då för kan inte låta bli honom hihi.


Nu ska jag gå ut och hämta in Cheyenne för hon ska på en ponnyridning från 5 till 6, och sedan en till med Maya från 6-7. Sedan kommer  hovslagaren och ska sko Cupido ikväll vid halv 9 :)
Senare mot kvällen kommer en riktigt presentation med Tornado och Cupido men ni får ha det så bra tills dess,  helgen ska jag till pappa och fira honom för han fyller år! Ha en bra kväll så hörs vi på några timmar :)




Äntligen står han på gården, min fina Cupido!
Fick även provrida honom en första gång idag, helt underbart var det!