måndag 27 juni 2011

Dag 2 - En bild på någon i din familj


Hejsanhoppsan, just kommit in, ridningen gick bra med både Ulla och Hurran och Mazing, nu har jag laddat hem lite nya filmer och raderat alla gamla så ikväll blir det en myskväll men först ska jag ta moppen och fara och träffa pici ikväll och vi ska väl hitta på ngt ett tag sen får vi se vad resten av kvällen blir till..... förmodligen middag sen film och sova! vi hörs sen nån dag!
______________________________


Dag 2 En bild på ngn i din familj - T E S S
Yes, vi har världens finaste, lydigaste, gosigaste Tess! Hon är familjens hund och hon är nu ungefär kring 12 åe gammal, finaste tess. Åh vad en stor del av mitt hjärta kommer brista då hon dör. Hon har varit med mig hela livet och hon förstår när man pratar med henne för då vickar hon på huvudet osv. Hon är speciell och det tycker många när dom besöker oss! :)

Hon är en bladning mellan Bordercollie och Labrador! Tess har tävlat i hunddressyr och agility med bra reslutat! Mer finns det väl inte att säga.

STEK


Ligger här på verandan och solar som satan, nu är det bara 1 timme kvar tills hon kommer och ska rida mazing! Vi hörs väl ikväll right? tänkte bara säga att jag lever men blogspot verkar inte gilla mig för det cpar sig hela tiden.. ibland går det inte att skriva, ibland inte att lägga in bilder osv. Jaja, jag bjuder på 2 bilder på min lillebror som betyder mycket för mig! Han är helt underbar men samtidigt bråkar vi oxå men det löser sig alltid på 0,5sekunder, det är min halvlillebror som är på pappas sida! GRATTIS GUBBEN!

GRATTIS PÅ 9-ÅRS FÖDELSEDAGEN
SEBASTIAN BERGMAN LINDGREN WASSERMANN!





hörs ikv!

söndag 26 juni 2011

svarar på komentarer

NU ÄR DET KLART OCH SVARAT PÅ KRAMKRAMJW
Anonym
Knasboll.. man måste inte gå i skolan för att träffa kompisar
SVAR: Nej det är klart man inte kommer men när jag är hemma kostar allting så himmla mycket och då blir det att jag inte kan köra moppen lika mycket och jag kan inte åka lika mycket buss så då blir det att man helt enkelt träffar vänner i stan mycket mindre! :) När jag går i skolan träffar jag dom efter skolan och sen kmr jag hem hinner rida och göra bort hästarna och kanske hinner träffa dom i byn! jaja, svårt att förklara!


Jonna
Asso du anar inte hur avundsjuk jag är på dig!!! ett eget ridhus det är ju asum!! tänk om mina föräldrar ville satsa på mig så :O
SVAR: mjo hihi, kan jag nog tro att du är men istället så har du väl inte skillda föräldrar och bråka i familjen lika mycket som jag + en pappa som inte bryr sig om en? Menmen back to talk ridhus är faktiskt inte helt fel! Bara att du ringer mig om du vill komma och prova rida nån häst i rudhuset! ;D vart bor du?



Emma
ojojoj nu blev jag faktiskt avis =) hade gjort vad som helst för ett eget ridhus!
SVAR: jo, många blir nog avis och det ska bli väldigt skönt med ett ridhus men kom hit och låna häst av mig åh rid i vårat ridhus vettjaa? ;)


Hanna
Vad så duär jennifer:)
SVAR: Tack!,men det är jag verkligen inte, finns bara en som eh söööööt åh han kallas matte! :D


Mormor
Tummen upp för dig Jennis Kram!
SVAR: Hihihihihi tack mormorrrr!


Mormor
Vilka härliga bilder på en taggad häst och en glad och taggad tjej GRATTIS !!!!!!!!!
SVAR: Tack mormor, joooodu taggade var vi båda två! :)


Rebecca Önhult
åh, tack så jättemycket jennifer!:D kram
SVAR: hhiihih så lite sååååå gumman! :)


Mormor
Vilken helg du/ni haft!! Inte undra på att du var trött Kram
SVAR: Tiihihhi joooodu helgen känndes riktigt bra!


Anonym
Vilket tjusigt ekipage du och Ulla är!!!!!
SVAR: åh tack!, känner själv att jag passar bättre på storhäst än ponny, dock tar det ett tag att vänja in sig men jag håller på! Längtar tills det blir att jobba ordentligt med Tornado!


Anonym
Det är nog dags att gå över till stor häst nu Jennifer... du passar jättebra tillsammans med Ulla!!
SVAR: Tack jo ponnytiden är över och fort gick det! Nu ska vi bara hitta en bra familj till Hurran! :)


Anonym
enklast är väl om du kommenterar kommentarerna direkt efter som yttligare en komentar i inlägget. Man ska inte göra det krångligare än det behöver vara
SVAR: Ja men det är så sabla störande!


Mormor
Glad midsommar Hjärtat!!!!!
SVAR: TACK DESAMMA MORMOR GULL!

lördag 25 juni 2011

speed helg

Så har ännu en dag gått och imorgon är det hela SÖNDAG! Sista helgdagen sen blire sovmorgon på Måndag! Åhhh så skönt det ska bli! Nästa vecka är det tävling i stöcke på lördagen, och på fredag blir det som en städar dag/förbredelsedag inför tävlingen! Men undra vad jag ska hitta på under veckan? rida såklart men funderar på att hinna förbi stan någon dag och träffa lite polare! :)


Idag har jag ridit Hurran och Ulla och båda gick super bra och sen har jag ätit 3mackor till middag var så lat att jag inte orkade med ngn annan middag. Har just sett 2filmer "Cool runnings" så jävla roligt film, och "The Town" för andra gången, har sett den på bio också och den är så förebannade sorlig/bra och med mycket action! :) nu ska ja snart ta och sova allihopa!

Prövade rida med ländtäcket som jag vann med Hurran i vännäs på Ulla idag, eftersom det regnade så ja tänkte jag bara whateverrr hon kan få prova ridas i det! Sitter finfint påbåda.. lite stort för hurran men det passar samtidigt som de är lite litet för ulla men det passsar.




Ellos katalogen har kommit och yeeeeeees, sitter och kollar i den nu så jag ska väl fortsätta med det hare bäst guuuys herråååå! :)

fredag 24 juni 2011

Midsommar feest hos basse!

hejsvejs, nu väl hemma från midsommar festen hos basse! Tog moppen dit och firade midsommar med pici, basse, jonas, emil, jerry, amanda, isac, leo och nån fler! Tört i början men he blev brao mot slutet v;) Grillat, musik, dans och mycket mera skoj! Kom hem nyss och klockan är väl runt 03.04 och imorgon lär bli en tung dag! hehehe

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA! :)

DENNA LÅT SPELADES I HÖGTALARNA MYCKET ;)

gammalgooooding!




HÄSTSNACK

Hurran och Ulla: förresten så longerade jag Hurran idag eftersom hon blev sömstucken igår men glen fixade det! Hon gick bra, tog inspänningstyglar sedan fíck hon trav hoppa lite för att få träna bakdelen lite, nog för att det är svårt när man har inspänningstyglar och inte sitter på men gjorde så gott ja kunde och hon gick rätt så bra! Bilder kommer längre ner!

Ulla red jag och travhoppade henne och sedan tog jag det i galopp, men jag samlade galoppen jätte jätte jätte jääte mycket så hon var tvungen att bära upp sig bak. Hon försökte smita undan det jobbiga jobbet men hon lyckades ganska dåligt för jag kom åt henne bak otroligt bra. Det blev en ordentligt träning för båda två! Ska försöka banta Hurran massor nu eftersom hon gick upp i vikt direkt jag inte red henne nere i sthlm! Men det ska vi nog ändra påååååååååå!

kramkramJW


torsdag 23 juni 2011

DAG 1 - Bild på en person du umgås ofta med

hej, idag har det inte hänt så mycket tagit det lugnt det har blivit en otroligt skön sovmorgon sen blev det stan tvärt och städa på mammas jobb sen blev det att gå igenom stan hälsade på joel och kim det var trevligt trevligt innan jag gick till tävling coachen och hade möte sedan körde jag superrrr vespan hem! Sedan började jag med städningen hemma och glen var förbi idag förresten och kollade till hurran som förmodligen blivit sömstucken!

Men nu är det bra med det får vi hoppas! :)



Pernillas häst har kommit till gården och vi käkade grillat ikväll och lite chips och cola så en helt lyckad dag har det varit och jag har hunnit med gaaalet mycket! :) Hästen verkar lunch och den var väldigt fin, förresten ska jag börja med att skriva 23 olika punkter varje inlägg så ni får veta lite mer om mig!! kramkramJW



MIN LUNCH TODAY... satan se gott! :)
_______________________________
DAG 1 - Bild på en person du umgås ofta med - PATRICIA ÅSTRÖM

Det var svårt att välja ut, för min del umgås jag men alla lite då och nu.. men den som jag tror har varit offtast för min under denna vecka har helt klart varit hon, jag träffar hon väldigt ofta just nu lilla gullpici!

Hon är en tjej som alltid är glad och till henne säger jag allt, jag och pici har aldrig någonsinn bråkat och hon vet det mesta om mig, ska fira midsommar med den gumman och det kommer bli mycket trevligt! Hon är helt klart en utav alla mina speciella vänner jag litar på mycket.

Kännt pici i 3år snart och jag ångrar inte en sekund för om jag har en fråga om nånting eller bara vill prata med någon söker jag mig till ngn jag litar på och du är verkligen en av dom gumman!

Jag verkligen älskar dig för den personen du är och jag godtar dig jämt, med dig kan jag vara som jag är och vi har alltid kul. Skrattar jämt, puss!


Förresten det är även Pici som har gjort desigen jag har nu och många andra designer jag har haft! :) kramkramJW

onsdag 22 juni 2011

SOMMARBETE

hej idag har det blivit en dag när jag inte hunnits å mycket, är sjuk och mår sådär. Förjävligt förskyld osv, har klätt mig för dåligt men ja tycker han/hon/den/det där uppe gett oss alldeles för dåligt sommar väder!!!!!.. vart tog värmen vägen? tom mitt rum är iskallt!!!




Har iaf överlevt ännu en dag på matten idag, klart det är jobbigt med matte men med lite fika och en förjävla roligt per så går det an! :) Idag fick alla hästarna gå ut på grönbete eftersom att sommarhagar äntligen är klaraaaa!! Imorgon står det hoppning på schemat för Hurran och Ullas del, ska göra upp lite markarbetes övningar ur min pärm där jag samlat massor med övningar!



Imorgon kommer förresten en tjej som ska provrida mazing och kaske bli fordervärd, eftersom att min älskade pigga och glada Amazing Grace är hela 25 snart 26år gammal!



Hennes pappa LAMBAY INVER levde tills han var 35 så vi kan ju alltid hoppas att jag får leva tillsammans med mazing så länge hon mår bra och är pigg! :) Ska bli kul iaf kommer säkert gå bra, en liten tjej som haft en c-ponny lugn, rätt så seg häst! Så detta lär blir en omställning men även bra läromästare! :) Jag ska bjuda på bilder från dagen men FÖRST! Så kommer bloggens allra första SUPER TIPS! kramkramJW




ETT TIPS TILL ALLA FÖRKYLDA MÄNNISKOR !


BILDER FRÅN IDAG . . .

måndag 20 juni 2011

M A T T E

Hejsan hoppsan, första dagen idag som jag räknade matte med Pia på hammarskolan och det gick bra, räknade väl en kanske sisådär 20tal underdagen! Alla hästarna vilade idag eftersom att det stod vila på schemat idag! :) Cyklade till skolan och cyklade hem från skolan och det var DRYGT kan jag säga. Jag fick äta lunch hos per, varmkorv med ketschup och beinaice sås till och det var faktiskt super duper gott SUPER tack var super snällt, och fick dessutom åka med per i hans epa och vi for förbi och köpte tändstift till min moppe så nu har jag tändstift!!!!! nu fattar bara att strul pappa betalar vespa försäkringen någon gång....!. Vi gärna hinna få igång moppen innan skolan och hösten börjar då den ska ställas bort!. Komentarerna håller på att svaras på, har kommit halvägs! Men vågar inte säga när dom ska vara klara så ni får väl helt enkelt hålla utkik! Det är väldigt måååååånga som läser min blogg och det är otroligt roligt! :) kramkramJW


BILDER FRÅN DAG !

peeeeeeeeer gästbloggaRRRRR

hej hej jag och jennifer räknar matte och det är JÄTTE kul eller inte men men man måste kämpa till slutet:D men jag har inte så mycket mer att säga ha det bra hejdå då //perki

söndag 19 juni 2011

BILDER.BILDER.BILDER

håhå jaja, Idag har jag varit ute med Tornado och gått med Sadel,skydd,träns jaaaaa alllting!
Han var så duktig såååå bild finns längre ner. Förresten så lägger jag in bilder från min skolavslutning för fick lite bilder från natali idag.. Ni ser vart jag är för har gjort 1 pil uppifrån! :)
Det går att klicka upp bilden! Dagen har varit slapp och imorgon FÖRHOPPNINGSVIS kommer ALLA komentarer att svarar på.. ska även prata med tim i skype imorn och jag taggar för har inte snacka med den vännen på läääääänge! :) Saknar vännäs.. hehe. Vill grilla...
LEO RING MIG GENAST.... ;( :D
Jaja, känns som att jag inte har ngt vettigt att säga, ska börja tips om produkter som är bra, kläder som jag gillar förresten så HÅLL UTKIK! :)
Juste en sak till var det.. Det är inte jag som är dålig på att skriva utan det är bloggspot det är fel på eftersom att varje gång jag lägger ut ett inlägg står det helt knasiga tider och det går ej att ändra.. varje gång jag försöker ändra det schemaläggs inläget och sedan kommer det int ut på flera dagar. HA EN BRA KVÄLL ALLA..jag är super trött. godnattiii!

Ulla och Hurran: Red Ulla och jobbade henne otroligt mycket med vänster bak, hon var helt svettig mellan bakbenen så det gav verkligen nånting! Hurran skulle ju mest bara skritta så för att spara tid så fick hon gå på släp bakom Ulla. Hurran var pigg och glad idag och fick gå på många underlag. Både asfalt, sand, åkern (gräs), och grus!


..en bild säger mer än 1000 ord..

lördag 18 juni 2011

TÄVLING NORDMALING

stress..stress..stress blev det till tävling idag.. på kanske 15-20min hann jag stiga upp, borsta ulla,göra iordning henne, lasta henne, packa allt, och resten av bilfärden blev till att byta om för min del och köra "sakta" för mammas del.. Nåja, vi kom fram till tävling och hann i tid och hann faktiskt värma upp henne och hoppa fram i lugn och ro men tyvärr lyssnade hon inte riktigt på mina förhållningar tack vare att jag ej hade nosgrimma..... MEN KUL VAR DET ATT TÄVLA, synd bara att vi rev där hon hoppade av sjuuuuuuuukt för långt ifrån.. Vi slutade på 10plats av 23st eller ngt sånt. Banan var faktiskt inte så svår, problemet var att Ulla trodde vi skulle till hindret som stod bredvid hindret vi skulle till... vilket gjorde att när hon väl var nästan framme vid hindret vinklade jag om hon hon var tvungen att hoppa lååååååångt ifrån.. så vi rev! :)

MEEEEEEN... fick otroligt fina bilder från tävlingen!!!!!! OTROLIGTTTTTT finaaa bilder!



Ulla: Tävlade 1.10, 1 rivning, hyvsat nöjd! Mamma filmade med sin mobilkamera men vet inte hur mycket som syns.. kan lägga in en film sen! :)

Hurran: Red till överbodabanan, sedan tömkörde jag henne där för det var ett tag sedan. Hon gick super fínt och fick henne riktigt fint att jobba jobba jobba och kämpa med bakkärran! Imorn ska hon får långskrittas så att musklerna återhämtas, hon fick 1 enda vilo paus idag så hennes muskler lär ha jobbat hårt. Ska försöka tömköra 1-2ggr i veckan för det behöver hon verkligen.
Har förresten fått en schema av Evajonsson nu som jag ska följa så nu kommer det stå i förväg vad jag ska göra varje dag!
Mazing: Elin fick rida Mazing för hon var hos sin morfar som bor bredvid oss och hon har ju blivit rätt så duktig så jag tyckte hon var värld att få rida mazing lite och det är ju bara bra att mazing får röra på sig lite så hon fick följa med till överboda ridbanan och skutta litegrann och GISSA OM MAZING VAR LYCKLIG!!!!!!!! Överlycklig av att hoppa! Njut av bilderna nedanför!

BILDER FRÅN TÄVLINGEN !




ELIN/MAZING HOPPADE LITE + BILD PÅ HURRAN


fredag 17 juni 2011

SVAR PÅ KOMENTAR snart....


Hejsanhoppsan eftersom att det är fredag idag så hade jag tänkt vara bussig att säga att jag i nått inlägg nu framöver (om nån dag) så ska jag svara på lite komentarer! Kom nyss hem från Peter, var hos han tsm med Pici och träffade massa andra under kvällen oxå! Åh, längtar tills jag kan få igång moffffen och köra precis dit jag vill vilken tid som helst... eftersom att det nu är sommarlov!

Men vet inte hur länge till jag har sommarlov eftersom jag söker sommarjobb och förhoppningsvis måste jag hitta det innan torsdag när jag ska till stan på psyk möte och då måste det va hittat. Någon som vet nått vart jag skulle kunna få jobba? Vore kul om ngn hörde av sig.

Jaja, grym kul vare åh träffa peter och Pici och många fler för det är verkligen ååååååååååårrrr sen och dom betyder grymt mycket, underbara människor! Bjuder på en bild från idag när jag åkte moppe med pici...


1. MOPPE..
2. peters katt som tror den e smartast..hahaa
3. MIN finaste tess!

torsdag 16 juni 2011

skolavslutning 2011

hejsanhoppsan, då har man gått ut första året på Forslunda Gymnasium och sommarlovet börjar.. ser varken fram emot sommarlovet eller inte... jag vill vara kvar varje morgon i stan och träffa alla kompisar fast ändå vara hemma och rida...Menmen, nu är det lov och jag ska bada och sola mycket och samtidigt försöka hinna med mycket ridning/träning och tävling.

Idag blev det som sagt skolavslutning och bjuder på en bild hur jag såg ut men det blev en dåligt bild.. ser ut som jag har ett mega ben och ett mini ben.. jaja, så såg ja iaf ut, en suuuuuuper fin tajt klänning som jag fått av ullis, eller ska köpa av Ullis! :)


Inga hästar har jag nämnt, nej så då gör jag det nu! Idag så pysslade jag om Tornado, Ulla´, Mazing och Hurran riktigt mycket och dom andra fick oxå pysslas om riktgit mycket! Jag har så himmla fina hästar, kommer verkligen kännas i hjärtat att sälja Hurran nu när jag väl fått till henne! puss på er poniieeesaer!


SKOLAVSLUTNING 2011 !

onsdag 15 juni 2011

evajonssonträning

Hej träningen gick bra vi gjorde en mycket jobbigt stutts övning, och Hurran tyckte den var väldigt jobbig, Sen hoppade vi upp dom lite på höjd på ett räcke och en oxer och hurran rev inte en endaste gång :) Helt felfria genom hela träningen, jätte nöjd faktiskt!


FILM PÅ TRÄNINGEN - http://www.youtube.com/watch?v=4g3WRqO3lQI



Ulla: Fick en riktigt genomkörare idag, låååååååååång skrittas nästan ända till vby (det tar 2timmar dit) Jobbade henne sidvärst MYCKET för att mjuka upp hennes bakdel och i mellan åt fick hon lång tygel. Hon gick suuuuuper bra, red barbacka och min hand har blivit mycket mycket bättre efter jag fick hjälp av Carro. SUPER TACK CARRO! :)


Hurran: Träning träning träning... blev det för hurrans del! Hon fick hoppa mycket stutts och då menar jag en lååååååååång stutts serie. Sen hoppa upp dom på lite högre höjer än bara 50cm som stuttsen var imellan åt. Men hon var duktig min flicka! :)
Måste dock ha mer dressyr på henne, men eftersom att dressyr träningarna inte blivit av med tränare så går det som inte att göra så mycket åt. Måste träna för en tränare snaaaaaart!!


APPLE HURRICANE !


tisdag 14 juni 2011

tisdageeeen

hejsanhopp, blev en mycket mycket mysig och roligt dag idag, träffade lite folk på stan när vi slutat skolan, han krama om jocke åh matte som jag inte träffat på ett tag!! :D Mycket mycket trevligt. Natali följde med mig hem och red Ulla när jag red Hurran, vi tog barbacka och skrittade/travade ända till brån.. hela ritten tog ungefär 2tim! :) Trevligt och roligt var det, Ulla gick jätte fint och natali har nog en älskling nr 2.. ;p Gick i säng rätt tidigt och skönt som satan var det bjuder på 2 bilder, båda från idag!!! Tack för alla fina komentarer, ska svara på dom så snabbt som möjjligt!


Ulla: Natta red och hon jobbade mycket flytta undan och Ulla lyssnade bra, mycket långtygel och skritt men oxå jobbade henne och Ulla gick fint!

Hurran: Red jag barbacka och hon fick mest jobba på att ta stöd i handen mer, ska försöka byta mellan hackamore, 3delat och 2 delat på hurran sen veterinären som fixade skolans hästars tänder pratade om att det är viktigt att byta bett med jämn mellanrum.

Hurran gick fint idag och hon var sååååååååååååååååååååååå pigg!! :) Imorn blir det Evajonsson hoppträning!



måndag 13 juni 2011

TIM + ALI = bäst!

Hej, har varit så himmla himmla trött att jag knappt orkat röra på min egen kropp, har varit ute och klappat om Hurran och Ulla och mazing fick sig en puss av mig också. Gav fölet och Ulla hinkarna med maten... förresten så hade vi skola idag men vi gjorde inte så mycket mera än att vi fick se och lära oss lite om hästtandläkare! Det var det ända vi gjorde på dagen.. lunchen var huuuuur god som helst chilli con carne!!!!! Sedan blev det stan och hade rätt mycket tid.. Natta åkte hem rätt fort så jag blev ensam, träffade tim som jag inte träffat på år och dag känndes det som och det var trevligt att ses, han betyder så mycket vännen miiin + att jag träffade Ali oxå, grymt fina vänner det! Alla hästarna vilade idag.


söndag 12 juni 2011

Tävlings dag nr 3..

Hejsanhoppsan, tävlingen idag gick bra och det känndes verkligen att Ulla är duktig och rutinerad, precis när jag kommer in på banan känner jag hur mycket hon lyssnar och tar mina förhållningar och det känndes hur roligt hon tyckte det var och hur mycket hon bara fokuserade som hon verkligen inte alls gör på samma sätt på träning.

Ulla: TÄVLING alltså!
105 - super fin och felfri och vann klassen! Har egentligen inte så mycket att tillägga förutom att det vFetar enormt roligt och det var mycket trevligare på storhäst tävlingar än vad ja trodde!
FILM FRÅN KLASSEN HÄR: http://www.youtube.com/watch?v=BVE92D9PYsY

1.10 - Tappade rythm, för mycket tillbaka,tillbaka,tillbaka osv. Tror aldrig jag varit så trött som jag kännde mig i denna klass efter hurrans 2 klasser och ullas 2 klasser och sedan 1 till klass och sedan denna klass.. Vi fick 2 rivningar på hinder nr1 och 2) och ngt tidsfel, alltså lite fel men jag är så förbannade nöjd. 6,7,8,9 hoppade hon grymt fint på!
Super nöjd med helgens tävlande, man kan ju inte skylla på hästen att jag var trött och inte drev som jag skulle utan det är bara att lära sig utav sina misstag och komma igen! :)
Hurran: vila
Mazing: vila


BILD FRÅN TÄVLINGEN PÅ ULLA . . .

lördag 11 juni 2011

Tävlings dag 2..

Hejsanhoppsan, tävlingen idag gick bra och det var jätte kul att tävla storhäst, jag har verkligen fått en uppfattning om att tävla storhäst att det är mycket mera sura miner och folk skriker hit och dit men det var rätt så lugnt. Visst har jag varit på många storhäst tävlingar men inte tävlat! :) Förutom klubb osv. Känner mig otroligt nöjd med dagen och nu ska ulla få komma ut i hagen hon står inne och käkar kvälls mat just nu! Jaja, efter det blir det att sova för det har varit en lång dag idag och jag är rätt så trött, godnatt!
--------------
Ulla: TÄVLING!
90 - Felfri, fokuserad, bra rythm, nöjd tjej, häst tyckte det var hur kul som helst och vi kom nolla och båda var nöjda..... behöver jag säga nå mer?!! :D
FILM PÅ KLASSEN HÄR - http://www.youtube.com/watch?v=31akQXRH7Ls&feature=channel_video_title
1m - Gick super, bra tempo och rythm dock kom lite nära några hinder men det fixade ihop sig bra.. gick upp i ledningen med tiden 39,0 som ni säkert hörde i slutet av videon men tyvär var det en som klodde min tid och fick 38,9 ganska fränt hur lite det kan skilja! 1 hundradel! Man fattar inte hur lika det är! ;p Jaja super nöjd är jag! :)
FILM PÅ KLASSEN HÄR - http://www.youtube.com/watch?v=060qyxa5-eM

Hurran: fick skrittas en kort kort tur! :)
Mazing: vila

BILDER FRÅN TÄVLINGEN IDAG ...