torsdag 30 december 2010

Eva Jonnson träning sen polareeee!!

Hejsanhoppsan, jag det kommer bli en konstig och sen uppdatering efter Eva jonsson träningen eftersom att jag ska sova över hos ett par polare på haga. Vi skulle först vara på Ersboda men tyvärr gick det inte hos henne. Så senare drar jag till festen hos emelie på haga! :)

Dagen började med att jag tog kvart över 9 bussen in till mammas jobb och sedan städade jag där och tog sedan 12 bussen hem, sedan tog jag in alla hästar och kollade till dom sedan gjorde jag iordning Hurran. Sen bärde det av till eva jonsson träningen på hippo. Gick verkligen jätte bra! Hurran blir bara finare och finare, känns jätte skönt att jag har hittat en häst jag kan lita på i alla lägen. Jag gör allt för henne min underbaraste hurran!

Nu sitter jag här och fixar mig, ska till Emelie och alla på haga nu men vi hörs, kramkramJW!
___________
Ulla: vila,
Hurran: Träningen gick faktiskt as bra! ingen film eller bilder tyvärr, vi jobbade mycket på att typ flytta undan för skänkeln. Vilket är ett toppen jobb för hurran!

onsdag 29 december 2010

bilder från FOTOMODELL DAGARNA I ÖVIK

Hejsanhoppsan, jag tänkte börja med att säga att då jag var i övik och firade jul med släkten så tog jag och Ak (Anna-Karin) några bilder på mig! Så nu bjuder jag på bilder då jag inte plattat håret!Idag har vi varit rätt slöa i början av dagen. Men efter 12 kom vi igång riktigt bra, han rida Hurran,Ulla och Cheyenne gick idag också.
______________
Ulla: Mamma red ulla och jobbade mycket flytta undan och Ulla var rätt så seg idag och hon lyssnade inte riktigt på vad mamma ville men i slutet gick hon riktigt fint. Ulla va inte ett dugg trött efter dalsjö rundan.
Hurran: Red och galopperade runt dalsjö och hon var inte ens trött eller nånting hon har blivit super bra kondition. Därimot behöver hon mera stutts och sånna saker mycket mycket mera.
Snart är det första februari tävlingen för ponny! Jag vill ha kort därifrån så KOM DIT OCH FOTA!!!!!! :D Tror att jag ska anmäla LB och LA och sattsa på felfria rundor och vara nöjd så till en början av säsongen! :) SÅ TILL ALLA SOM VILL FOTA:
Umeå Ryttar Förening 26-27 februari, tävlingen börjar förmodligen vid 9!


BILDER IFRÅN ÖVIK, se och njut!


Btw, jag plattar ju mitt hår varje dag på den här bilden hade jag inte plattat håret. Jag kan säga jag har hur lockit hår som helst. Här posade jag lite framför kameran, se och njut! kramkramJW

måndag 27 december 2010

Ridning i ridhuset!!:)

Hejsanhoppsan, INGA BILDER IDAG TYVÄRR.
idag har vi på gården hunnit otroligt mycket!! Fölis var ute på sin första promenad då jag skrittade ut ulla en stund runt byn innan vi for till ridhuset.
Han tyckte bilar var konstiga saker som är onödiga och inte behöver finnas! Lite konstiga och läskiga var dom, med lite träning kommer det här bli finnemang! :)

Sedan har jag och mammsen varit och pantad burkar, köpt fika bröd och tom varit och lämnat skrot på ett sånt här avfalls ställe! :) Hunnit vädigt mycket, imorgon ska mamma rida Ulla så får jag lite mer tid! Undra om jag sak fara in till stan? kanske kanske inte vi får se!
Ska ju ändå "bo där " ons-torsdag! Tillsammans med mina underbara klasskamrater!
Förrresten, en ny blogg har kommit upp!
En riktigt bra en, några tjejer som är underbara och som är tävlingsryttare, dags för er läsare att kolla in dom. Reklamerar dom här och nu ;) http://teamhullu.blogg.se

KramkramJW
_________________
Ulla: For in och hoppade några räcken på 40-50cm kanske och jobbade med att hon inte skulle dra till vänster. Ulla har väldgit dålig styrka just nu, lite grann samma som Hurran hade för ett tag sen! :) Men sånt går snabbt att jobba ihop. Iaf så sedan hoppade jag ngn form av stutts, 1bom sen 2 kryss sen 1 galoppsprång och sedan en hög oxer. Hoppade väl kanske som högt 110,120 på den. Ulla gick väl sådär, hon försökte så gott hon kunde iaf men hon var väldigt tung i kroppen idag.
Hurran: Vilade p.g.a trampade sig, hon blödde rätt mycket och då blir man väldigt rädd men vi hittade knappt såret..så litet och inte djupt var det så det är lungt. Hon rids imorn igen. Ville inte rida hon i ridhuset eftersom att kanske nå skit kunde komma in och ville intre att hoven skulle sirkulera blodet så hon skulle blöda ännu mer. Broddtramp är ju rätt så vanligt så hon får ridas imorn istället bara! Underbara Hurran! :)

söndag 26 december 2010

Svar på komentarer! :)

HEJSAN HOPPSAN, SVAREN PÅ KOMENTAREN FINNS LÄNGST NER!
Känns som att jag inte ridit på 100år sedan eftersom att det var Jul, mycket och jag åkte ner 2dagar innan Jul +att vi stannade 1 dag efter jul osv.. Hästarna har inte tappat nånting, både Hurran och Ulla verkar vara super trimmade och fina.

Förresten så har jag fått några roliga och underbara komentarer!! Jag blir så otroligt glad av komentarer, känns som att man gör nån i världen glad iaf med att ha en hästblogg osv.
Dock är denna blogg mest till för att kunna gå tillbaka och kolla om någon häst blir skadad och kolla vad orsaken kan vara med det är ju alltid kul att göra ngn glad! :)
_______________
Ulla: vilade, tiden bara rann ur mina händer!.. glad ändå var ulla ;D
Hurran:
Hurran fick sig ett pass runt byn några varv i alla gångarter och från början tänkte jag verkligen inte kräva nå mycket alls. Mer och mer märkte jag att hon verkligen gjorde allt så fint och perfekt så jag tänkte varför inte? vad kan hände. Så jag krävde att hon skulle gå i form, flytta undan för skänkel,galoppera,

-
Anonym
Kvala till MSV blir nog inga problem för dig, ta en tävling i taget bara!

SVAR: åh, tack så mycket, det värmer med komentaren för man får bättre självförtroende!!
Det känns faktiskt inte alls omöjjligt, Hurran känns som att det är den perfekta hästen att göra det på också för hon är så ärlig och gör verkligen allt för mig som jag gör allt för henne. kramkramJW


Karin
Fin Ulla! Vad duktig du är som hoppar barbacka =) Hur mycket ska du tävla henne nästa år? Jag har hennes dotter Tindra, vi kanske tävlar mot varann nästa år då hon blir 7 år då =)
Drar du in till hippo eller var brukar du träna?

SVAR: Hej karin, gud så roligt att höra av en avkomma från Ulla!!! Hur går det med tindra?!
Hahaha, jag rider bättre barbacka än med sadel, Barbacka kan man känna precis vad hästen gör med ryggen osv. Tycker det är väldigt positivt. Har ju bra balans sen småbarns tiden med gunghäst lekarna ;) hehe. Tyvärr tränar jag nästan aldrig på hippo eftersom att jag tränar i vännäs; Dressyr för Pia Lundmark och hoppning för Buster Odlander. Vi får se hur mycket jag kommer tävla Ulla eftersom att pengarna inte riktigt räcker till både stor häst och ponny och sedan ska tiden räcka till också. Men vi ser väl om vi ses! ;) Bara att komma fram och hälsa på tävling, du känner lätt igen mitt leende!! :)


TILL ÄLSKADE STÖCKE GÄNGET! Ni är den skönaste klubben!

lördag 25 december 2010

BILDER FRÅN JULAFTON I ÖVIK


FICK 3 BILDER AV AK FRÅN JULEN!


________________________________________________
Julen har varit lyckad och jag är mycket nöjd över presenterna!
PRESENTERNA:
Överbilden: Inpackning till håret
Nedrebilden: En rengöring till ansiktet från smink osv

Övrebilden: Ansiktsmask,de brukar vara sjukt bra!!
Nedrebilden: Armband, det var galet snyggt!!

Övrebilden: Lovikavantar!! Super varma, sköna och toppen snygga!
Nedrebilden: spray man ska spraya innan man plattar håret! SUPER BRA :)

Övrebilden: Smarta puffar som används ute, klicka på en knapp sprider den värme! ;D
Nedrebilden: Sedan låg denna på min bord, super säger jag bara! ;)

Övrebilden: Fick örhängen, super super super. Ha inte haft ngt i mina hål på läääänge!
Nedrebilden: Kräm man ska smörja ansiktet med då man tvättat av sminket! SUPER!
Nedrebilden: Fick schampo,balsam och mycket med i märket Björnborg! SUPER :)

GOD JUL

&


GOTT NYTT ÅR TILL ALLA LÄSARE!



KRAMKRAMJW

söndag 19 december 2010

SNÖST0RM-Gästbloggning av Elvira "luder" Lundell!!

Hejsanhoppsan, var ute och red med Elvira runt dalsjö. Elvira är världens smartaste och jag vill bli precis som henne, hon är helt enkelt min idol! jag rammlade bara av tre ggr idag, men shit happens.... jag brukar ju falla av tio ggr varje dag så det är nog nytt rekord!!! Jag ska också dessutom hehehe ni får se......
--
(citat av Elvira "luder" Lundell F14)
MEN VAFAN LUDER???!! ge fan i min blogg!!!! Hahahahahahaha
Idag vaknade jag vid 10 av att morsan väckte mig, Elvira kom senare och red med mig eftersom att det var hippo träning igår och då stallade dom upp Tamook här undernatten till idag. Så idag skjussade Sandra (hennes mama) Elvira hit så vi kunde fara ut och rida medans Elviras päron handlade julklappar i Umeå och hälsade på pernilla. Vi har varit ute och ridit och Elvira käkat hos oss och dom har lastat Tamook och resan upp mot lycksele har börjat för dom. Kör lugnt!
Nu sitter jag och lyssnar på lugn musik och funderar om jag ska hitta på något eller bara ta det lite lugnt ikväll? Nyår lär ju inte bli så lugn nej men faktiskt har jag inte bestämt mig vad jag ska göra på nyår än. Hahaha, man får ju bara ont i magen av allt skratt som man skrattar då man är med Emelie och Natta, ni är obeskrivliga, bara mina bästa vänner! (L)
____________ _
Ulla: Mamma red Ulla idag, vet inte hur det gick men hon sa då att det gick bra! Kul att mamma börjat rida, blir mycket lättare då att mer hästar går då jag inte har tid! :) Ulla är förrresten nyrakad, toppen bra eftersom att hon blivit snäppet förhårig nu tycker jag. Tack mamma!

Skit fin blev hon!
Hurran: Galopperade runt hela dalsjö, hon var hur fin som helst och inte ett dugg trött eller flåsig. Hon håller på att få en riktigt bra kondis då det gäller distans. Otroligt bra jobbat gumman!
Förresten så inför nästa säsong så vill jag vara beredd för att rida Elitlaget, därför ska jag kvala MSV nästa år! Super kul verkligen!!!!!!!! :) Önska mig lycka till, det lär behövas!


EN FILM FRÅN GÅRDAGEN, Ulla i ridhuset 120cm!

lördag 18 december 2010

TÅRAR KAN VARA HELT...U N D E R B A R A

Åh, underbar kväll! Träningen gick jätte bra och sitter här nu i sängen och skriver och det bara rinner tårar för jag tänker på hur sjukt mycket jag och Hurran har utvecklas och börjar redan tänka på hur svårt jag kommer ha för att sedan sälja henne..åh, för jag har jätte svårt för att släppa hästar då jag väl lärt känna dom otroligt bra. Inte kul alls, inte det minsta.
Tänk er själv, då man verkligen är så nära hästen att det spelar inte ens roll om hästen är träns eller inte jag kan bara peka. Nej, Hurran är verkligen underbar!
Det har tagit tid men nu jävlar! Bara att besöka oss i stallet, hon har blivit lugn och lyssnar otroligt bra.
- - -
Jaja, tillbaka till vad som hänt idag eller vad sägs? nu ska jag sprida lite gläde och inte deppa? (a)
Först blev det skola idag och det gick väl bra :) Missade dock bussen imorse, eller rättare sagt den körde förbi mig där jag stod och väntade så det blev lite krångel men lyckades komma till skolan ändå.

Kom hem från skolan och det var dags för dressyrträning men det ställdes in p.g.a att många inte kunde/vågade eftersom att det var snöström. Senare på kvällen skulle det bli Stöcke hoppträning så vi hade inte så mycket tid att bestämma hur vi skulle göra..

Iallafall åkte vi in med Ulla och jag provade hoppa en kombination inför tävlingssäsonen 2011. Gick jätte bra, hoppade 130 eller var det var som högst?:) Men som känndes som typ 50cm eftersom Ulla har ganska lufftiga språng och allting känns väldigt lätt.
Otroliga hästar jag har! Ni är underbara pollar, ta åt er.
________________
Ulla: Red fram gumman min i det stora ridhuset som jag hade helt för mig själv. Hon lyssnar verkligen toppen bra just nu! En helt otroligt häst. Hoppade sedan några språng på olika höjder på kombinationer och tränade. Hon hoppar underbart fint Ulla!
Hurran: Jag och Hurran åkte på Stöcketräning, hoppade våran första bana på MSV B och hon var jätte fin. Jätte nöjd över träningen för jag har verkligen slutat nästan helt med att förhålla för mycket innan hindrena. Det är underbart skönt!

BILDER FRÅN IDAG!
1: bilden - från hoppträningen
2:a bilden - från Ulla träningen i ridhuset!
3:e bilden - är på Elvira! :)

Sista bilden är Elvira Lundell Tamook som också hopptränade med oss alla andra, efter träning stallade dom upp Tamook hos oss och jag och Elvira ska rida ut imorgon! Vi hoppas såklart på underbart väder.... ÖJ DU DÄR UPPE, ge mig topppen väder snälla snälla.

K R A M - K R A M - J W

torsdag 16 december 2010

Svarar på komentarer!

Hej! Roligt roligt att folk komenterar och säger vad dom tycker, tyvärr kan jag inte hålla med. Tycker att bräms är liksom aldrig bra. Inte på något sätt, men det är ju ändå som du säger "Josefin Nilsson" att det gör mindre ont för dom i längden. Men tyvärr kan jag inte helt släppa tanken, kanske lite dåligt samtals ämne men jag kan diskutera i timmar om sånt.
Hade iallafall tänkt svara på lite komentare även om det inte innehåller frågor!
-
Mia Nylén
Tja.. jag har gått en liknade gymnasieskola i Jönköping. Även där var det andra djur än häst. Nu, 3år efter att jag gått ut kan jag se att jag har ganska mycket nytta av den kunskapen... hoppas att detta kan peppa dig lite. /Mia
SVAR: Ja, gud. Känner mig genast mycket mer pepp, ska tänka på det du skrivit nu och försöka klara det här nu! I 2:an väljer vi inriktning och vilket jag då kmr välja ridning.
Sedan hoppning och förhoppningsvis blir det bättre! :) tack så oerhört mycket för den komentaren! kramkramJW

Anna Franson:
Snygg skimmel
SVAR: Jag måste faktiskt erkänna att i början tyckte jag inte Hurran var särskillt snygg! Inte alls faktiskt, men nu måste jag erkänna att jag bara mer och mer älskar allting med hon! :) kramkramJW

Kattis:
Önskade att mina föräldrar kunde satsa så på mig och ge mig åtminstone EN häst.. Galet avundsjuk!!
SVAR: Jadu, det är en helt underbar men otrolig farlig sport. Kom och rid hos mig om du är så sugen? :) kramkramJW

Anynom:
Håller med Kattis... lyllo
SVAR: Ja, en sak ska ni veta som är dåligt med ridsporten i huvudtaget.
DET ÄR GALET DYRT! Jag shoppar ju inte på stan och sånna saker som andra gör.
Men vad gör man inte för dom underbara hästarna!? kramkramJW

___________________
Hurran: Eftersom att det var en otroligt snöstorm idag, då menar jag ordentligt mycket! Hästarna kom backandes upp till stallet... Iaf så tog jag Hurran och Cheyenne på släp. Gick jätte bra. Galopperade Hurran i lugn och sakta galopp och bredvid travade samtidigt Cheyenne.
Var ute och red i ungefär 30min, duktig hästar!
Cheyenne: Hon travade på fint bredvid Jag&Hurran och Cheyenne jobbade verkligen på bra med formen! :)

onsdag 15 december 2010

VETERINÄR BESÖK = BILLIG...eller?!?!?!?!?

Hejsanhoppsan, hemma från skolan idag eftersom att fölungen skulle till ATG idag igen, vet.. jag har sagt att jag inte tycker om ATG gillar vännäs klinik bättre men det väger olika ibland. Eftersom att en anställd på ATG som vi fick en gång, ska ej nämna vem detta var men som brämsade Animo och inte ens gav han tid att lugna sig bara för att det var bråttom på deras veterinär jobb?Ajabaja säger jag bara. Alla hästar är olika känsliga och det spelar ingen roll hur vild hästen är.. se till att få den på din sida dåe!!! Istället för att fuska, ursch jag hatar brämsar!
_________________
Hurran: Hon kommer få en blandad vecka med både lite vila och ridning. Sussi sa att det kan ibland vara smart att ställa av hästarna och inte låta dom gå till 100% jämt. Så Hurran ska få gå till 100% efter nyår. Eftersom att ponny tappar dubbelt så mindre än vad stora hästar gör.
Idag fick hon vila helt, men imorn ska båda ridas.
Ulla: Reds och jobbades med utanför ATG på en travbana i skogen. Otroligt bra underlag nu när det är snö utanpå osv. Galopperade henne ett helt varv runt travbanan och jobbade i lugn galopp och GISSA VAD. Inte ens flåsig, inte ens trött. Hon har helt klart en bra kondition när det gäller galopp på distans avstånd ;)
FÖRSTA TÄVLINGEN FÖR ULLA 2011 = MARS HOS UMEÅ RYTTAR FÖRENING

Jag är taggad till tusen!! Ska hoppa nånting mellan 1m-125 klasser och det känns super bra!




1:a bilden - Solljus och Ulla, tycker att bilden blev underbart vacker!
2:a bilden - Då jag var och red ut på Ulla idag på Umeåker!

söndag 12 december 2010

*BJUDER PÅ FILM*

OjsanOjsan så dålig jag är på att skriva men nu är jag igång igen! Mår bra idag och allt har flytit på bra. Men hare bäst! Idag orkar jag verkligen inte prata om vad jag gjort är så grymt trött! Kan bara säga lite kort att vi hade en ny medryttare som ska pröva att börja! Verkligen trevlig tjej!! :) Hon skulle rida Ulla och prov henne eftersom att mazing hade sträkt sig som vi tror.
Bjuder på en film på Hurran och jag då vi hoppade ett språng på volt. kramkramJW



______________
Ulla: En ny medryttare kom och provade idag och det så riktigt riktigt bra ut! Gud så duktig hon var och trevlig tjej! :) Vi får väl se hur de kmr gå :) Ulla skötte sig jätte fint!
Hurran: Red på ridbanan och hoppade på volt, gick faktiskt riktigt bra. Hon skötte sig fint, men upptäckte att jag måste träna mer innan tävlingssäsongen börjar eftersom att Hurran lätt tappar bakbenen om jag svänger över hindret.


fredag 10 december 2010

Fredagsmys/ERIK BERGGREN

Ganska mysig och lyckad kväll!
Blev en kort skoldag och hem och hoppträna för Erik, som vännäs tar upp som hopptränare sedan blev det chips och skype hela natten! japp, det var väl en väldigt trevlig kväll. Nu blir det mera Julmust och chips kramkram!
________________
Ulla: Hon fick vila idag gumman min!
Btw så har Ulla ridits alla dagar i veckan nu nästan, så idag får hon vila så tar jag hon imorn på ett ordentligt pass runt dalsjö tror jag eller om det blir ridbane jobb med lite bommar. Vi får se!
Hurran: Hon gick en Erik Berggren hoppträning idag, mycketmycket otroligt bra gick det!
Hon hoppar super fint, frågade också Erika hur jag nu skulle göra med martingalen eftersom att olika tränare som jag har säger olika. Men det funkar verkligen jätte bra då jag kopplat den längst ner på martingalen.
BILDER FRÅN TRÄNINGEN
P U S S O C H K R A M

torsdag 9 december 2010

TORSDAGS VILA

Hejsan, nu sitter jag är i rödånäs, mellan vännäs och vindeln hos min pappa och ska snart se film.
Varit me lillebror hela denna dag (efter skolan naturligtvis) och har saknat min älskade lillebror galet mycket! Ska sova här tills imorn och sedan skola en stund sedan hem och göra iordning till min Erik berggren träning i vännäs med Hurran.
Eftersom att jag var hos pappa idag som jag inte träffat på länge så reds inga hästar.

BILD PÅ JAG OCH MIN ÄLSKADE LILLEBROR!

onsdag 8 december 2010

0NzDaG,

hej på er, har varit väldigt seg uppdatering, jag vet..förlåt! Men det har bara känts jobbigt att sitta vid datorn vissa tillfällen då och då jag eftersom att det varit lite problem med skolan.. mycketmycket drygt! Känns så jobbigt att gå ett hästgymnasium också håller man på med kossor???? hallå,jag är hästintresserad!!!
Är det någon som gått på forslunda som kan typ berätta hur det blir i 2:an 3:an???
Iaf blev det en konstig kväll, gud så jag längtar tills man flyttar hemifrån!
Jag tror att jag ska hitta på ngt på nyår med några kompisar, skulle vara riktigt skoj. Sen kollade jag upp då jag fyller 18 och gissa vad, DET ÄR PÅ EN FREDAG!!!!! ojojoj, skoj kmr det absolut bli!!!! jaja, nu tror jag verkligen jag ska hoppa isäng eftersom klockan är ungefär super sent(00.23) så japp. godnatt!
___________
Ulla: Hoppades på gårdsplanen, Ulla går bara bättre och bättre just nu! Hon går verkligen jätte frammåt och det ska bli otroligt kul att se resultaten på tävlingar. Hon är ju läromästare och hon har ju tävlat SM och Ulla är en sådan häst ni ska passa er för på tävlingar så passa er alla tävlingsryttare ;)) hehehe.
Nej men som sagt idag fick hon jobba ett ganska ordentligt jobb, hon
Hurran: Hoppades på gårdsplanen gick otroligt bra måste jag säga, jobbade på inte högre än 90cm höjden, rullade och försökte att få bra språng och komma ganska nära.
Cheyenne: Longerades av morsan på gårdsplan, gick väl bra!


måndag 6 december 2010

Mondaymorning

Hejsanhoppsan inte mycket att säga om idag, kom hem och red pollarna och sedan var det att gå in och käka middag, sitta vid datan och blogga och lyssna på världens underbaraste musik.
_____________
Ulla: Red henne på en åker och jobbade i galoppen och hon gick skit bra.
Hurran: Hurricane red jag på ridbanan utanför stallet och jag jobbar hårt hela veckan nu på att jobba på att flytta undan eftersom att hon har svårt med det. Hon har blivit riktigt bra på det!
Här kommer 2 bilder från fölet!
1:a bilden är från i sommras!
2:an bilden är från nu!

söndag 5 december 2010

AKTIV SÖNDAG

Hejsanhoppsan idag har det faktiskt rullat på fullt fram, alla hästar har blivit ridna och vi har varit väldigt aktiv och hunnit mycket på kort tid.

Just nu sitter jag och tänker på vad jag ska göra på nyår..... kanske blir det att vara med Emelie och Natali eller också blir det till att vara hemma med grannarna eller jag vet inte?.. Hm..
jaja, jag är ganska trött och ska sova nu! Skönt att få för en gångs skull få sova bra.
Tiderna på kvällarna har inte blivit dom tidigaste på hela veckan och i helgen.
_____________________
Ulla: Reds ordentligt idag, barbacka oxå. På tisdag blir det Buster för Ullas del eftersom att hon ska vara helt fullt i tävlings kondtion och tävlings redo inför 2011 så vill jag hoppa igenom henne ordentligt!!!!! :) Taggar super mycket på tävlingssäsongen nästa år.
Hur som helst, tillbaka till snacket om ridningen idag! hon gick riktgit bra, hoppade över 125 hemma på banan på gården. Hon gick underbart och Ulla kunde dessutom göra klockrena Galopp-pirruetter! HELT SJUKT, hon är ju grymt utbildad.
Ulla är verkligen som en ponny,hur lätt som helst att sväng och lyssnar bra som en jag vet inte vad. Red först på ridbana idag och jobbade med bakdelen,samla, samla inte,samla,,samla inte....osv. En riktigt jobbig övning och hästarna får lätt mjölksyra, vilken ulla fick! Så jag tog sedan en skritt tur runt byn och sedan red jag tilbaka hem och hoppade lite på ridbanan.
Hurran: Evajonsson hoppträning,
Mazing: Reds igenom på ridbanan, hon behövs ridas några gånger nu eftersom att hon inte rids igenom ordentligt så kan det vara bra att jag rider igenom henne några gånger ibland nu och då. Hon fick ta några hoppsprång på ett lågt kryss på 80cm kanske. Hon har inte varit så lycklig på lääääänge!! Guuud så glad hon blev, en riktigt toppen kärring till häst! :)
Cheyenne: Mamma och Kjella longerade henne och hon verkade väldigt lung. På slutet hoppade morsan upp och red henne då kjella longerade henne. Hon är super fin Cheyenne!

BILDER FRÅN IDAG


1:a bilden: Ulla på ridbanan, och hoppade gick super! Hoppade 125 på ett räcke, Ulla är helt underbar gumman min! Tävlingarna nästa år kommer äga och gud så kul vi ska ha!
2:a bilden: Prövade mössan jag har fått av Challe, ska köpa den men är lite pank just nu men fick ändå ta hem det så jag prövade att bara sätta på det och se hur det såg ut.. Ja ni ser ju själva mössan var sjukt liten! Eller nej, det är hurran som har förstora öron! Så vi ska kolla hur den är syd eftersom att morsan är designer kanske hon kan sy till den men går det inte ska ja lämna tillbaka det till challe. Åh så synd för jag älskar verkligen mössan och schabraket och det var ju till ett toppen pris!!!!!!!!

fredag 3 december 2010

Hoppträning med Stöcke!

Tjenispenis! Ikväll blev det träning på Hippo och Hurran gick jätte bra! du är otroligt gumman!! Blir verkligen glad av Hurran hon är super fin just nu!
Därimot måste hon rakas för henne päls har växt ut lite grann och då blir ju allt jobbigt jobb mycket jobbigare än normala fall.
___________________
Ulla: Galopperade runt dalsjö, hon blev lite svettig mellan bakbenen och det är inte så konstigt med tanke på att jag flyttade undan baken hela lång vägen runt dalsjö. DE NI ;)
Ulla är galant! :)
Hurran: Hoppträning för Sussi blev det ikväll och det gick jätte bra! Tränade olika sorters stuttsar och några bommar innan en trippelbar. Hon hoppade jätte fint Hurran!
Dock blev hon lite trött på slutet, men puss på henne!
Charlotta Wendel var även på hoppträningen och fotade!! :) SUPER TACK FÖR BILDERNA!
BILDER FRÅN TRÄNINGEN
Det syns tydligt och klart det jag säger hela tiden på bloggen, asso allt Hurran hoppar snett över hindrena och drar till olika håll. Här är ett klart bevis! Denna första bild hoppar hon snett. Det är FEL!
Resten av bilderna hoppar hon rakt och fin, det är RÄTT!

Pina Colada Boy - Baby Alice

Cheyenne och Hurran fick gå idag! Dock känndes jag mig verkligen inte frisk.. mådde ganska illa och visst inte om jag skulle skratta,gråta,skrika eller kräckas liksom. Jätte jobbigt men tur att ridning får en på andra tankar. Det var så jääävla kallt idag, kanske för att det blåser vind då man travar/galopperar för det var inte mer än -12 ute så det var nog pga vinden det var kallt. Tror Cheyenne blev rätt så trött på rundan runt byn x3 ända även om jag inte var ute mer än 45min eftersom hon tycker det är ganska jobbigt att gå i uppförsbacken så det tog nog ganska bra på henne. Godnatt allihopa! KramkramJW
_____________________
Hurran: Tog cheyenne på släp, red runt byn och jobbade med Hurran att flytta undan hit och dit osv. Gick bra, båda lyssnade bra idag. Inga bilder från idag tyvärr.
-
Tänkte att eftersom att jag inte har så mycket att skriva och lägga till idag så lägger jag ut en bild på alla hästar jag har tävlat eller ridit någonsinn som är/har varit våra egna hästar.
Det är faktiskt inte så många som många av er tror!






EBRELL








RAKIE





CHEYENNE




ASCALISCHA



ANIMO M




RIDGEHILL DUDLEY



Vänsterjustera

AMAZING GRACE





URSINIA




APPLE HURRICANE


Sen har jag ju ridit kompisars hästar och tävlat osv men det tog jag inte med! :)